Ongehoord: boze vader heeft losse handjes en mishandelt juf

Geen categoriemrt 26 2015, 12:00
Helemaal van het padje af.
Wat doe je als een juf van je kind even geen tijd voor je heeft omdat je zélf te laat bent voor het tienminutengesprek? Dan sla je haar zo vaak als je kunt en dan probeer je haar te wurgen natuurlijk. Logisch. Via De Telegraaf:
Een lerares van de Haagse Algemene Hindoe-basisschool is ernstig mishandeld door een vader van een van haar leerlingen.
De vrouw werd meerdere keren geslagen en de boze vader probeerde haar bij de keel te grijpen. Het incident vond precies een week geleden plaats tijdens de tienminutengesprekken op de school. Enkele kinderen waren getuige van de uitbarsting. De lerares van groep 3 zit ziek en getraumatiseerd thuis.
Volgens de directeur van de bassischool was de vader te laat omdat de gesprekken over zijn andere kinderen waren uitgelopen. Toen de lerares, die al met andere ouders gesprekken aan het voeren was, vroeg of de man wilde weggaan om later een afspraak te maken, werd hij zo boos dat hij haar aanviel.
On-ge-lo-fe-lijk. Dan geef je als vader eventjes het slechte voorbeeld, zeg. De directeur zegt over de aanval op de juf: "Ouders moeten met hun handen van ons personeel afblijven." Dat zegt hij goed, maar ik heb zomaar het idee dat deze vader het geen ene moer kan schelen wat de directeur ervan vindt. Het is vervelend voor zijn kinderen, maar de vader moet worden vervolgd voor mishandeling. Een celstraf zou zeker niet misstaan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten