Paranormale islamitische lesbienne martelt dochtertje dood

Geen categoriemrt 04 2015, 21:00
De meest bizarre moord allertijden. Vandaag werden de daders gelukkig zwaar gestraft door het Britse gerecht.
Aangezien ik regelmatig artikelen lees uit de Engelse pers ben ik wel wat gewend qua absurde krantenkoppen. Maar deze kop - 'Muslim lesbian tortured her eight-year-old daughter to death after her vampire-obsessed girlfriend used fantasy world on Facebook to convince her child was 'possessed' and needed to be punished'- slaat echt wel alles. Twee islamitische lesbische vrouwen uit het Engelse Chadwell Heath hebben elkaar zo gek gemaakt met imaginaire personages dat het kind van één van de twee - Ayesha - de dood vond.
De twee hadden elkaar he-le-maal gek gemaakt met fantasieën over duivels, geesten en bizarre seksspelletjes. Er was een islamitische geest die 'Skyman' heette, en een seksbeluste 'Jimmy'. Het waren allemaal personages verzonnen door Kiki Muddar, de buurvrouw van de gescheiden Polly Chowdhur die tot doel hadden het martelen van het dochtertje van laatstgenoemde. De twee knotsgekke vrouwen dachten kennelijk dat door het kind af te ranselen met o.a. een douchekop het openen van de poorten van de hel te kunnen voorkomen.
Uiteindelijk ging Ayesha door alle volkomen gestoorde gekkigheid ook aan zichzelf twijfelen en schreef hartbrekende brieven waarin ze zichzelf de schuld gaf van alle ellende die haar moeder met haar geliefde over het meisje uitstortten:
264EE4B800000578-2979111-image-a-28_1425472965750
Gelukkig zijn de twee vrouwen nu voor lange tijd opgesloten. Ik hoop dat een lange tijd tussen vier vochtige muren de maniakken tot enige inkeer kan brengen. Helaas komt het voor Ayesha allemaal te laat.
En dit keer zal ik de politiek-correcte bende voor zijn en verklaren: nee, dit heeft inderdaad niets met de islam te maken. Wel met twee geestelijk gestoorde vrouwen die een gevaar voor zichzelf en de buitenwereld vormen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten