Haagse rapper wil dat ISIS-terroristen Geert Wilders onthoofden

Geen categorieapr 01 2015, 15:00
Leest de politie even mee?
En we hebben weer een rapper die is geobsedeerd door PVV-leider Geert Wilders en het nodig vindt hem indirect te bedreigen. De vorige rapper die Wilders bedreigde kwam makkelijk weg met een taakstraf van 80 uur en die ene antisemitische rapper is overal welkom ondanks zijn schandalige Jodenhaat, dus waarom ook niet?
De Haagse rapper Laksida zag een tweet van Wilders over het feit 73 procent van de Nederlandse moslims Syrië-gangers beschouwt als helden. Laksida - echte naam: Mohcine El Mouaffak - dacht dat het wel een goed idee was om Wilders indirect te bedreigen met de tekst dat hij (let niet op de typefouten) "pas trots [is] op onze Syriëgangers als ze geert wilders onthoofden".
En: "maak er gelijk een rap over". Dat zal wel weer zo'n abominabele track worden zoals alleen Laksida die kan maken (voorbeeld: 'Kijk mij').
laksida_twitter
De Telegraaf heeft meer info over de Haagse rapper:
Laksida is de artiestennaam van Mohcine El Mouaffak. De Hagenaar was in 2011 nog onderwerp van een documentaire van Omroep West over kansarme jongeren. De lokale omroep volgde El Mouaffak toen hij na een celstraf voor overtreding van de Opiumwet op kosten van de gemeente op zoek ging naar een huis en een baan.
Zeg, Haagse politie, wordt het niet eens tijd om een bezoekje te brengen aan Laksida? Hij solliciteert openlijk naar een plekje in de gevangenis. Wat is die Laksida toch een ongelofelijke domme rapper. Hopen dat Nederlandse ISIS-terroristen terugkomen naar Nederland om een politicus te vermoorden. Mafketel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten