Jonge ouders bedenken strategie om pasgeboren baby in minder dan een minuut te laten slapen

Geen categorieapr 13 2015, 12:08
Succes gegarandeerd.
Jonge ouders weten dat het één van de grootste en moeilijkste uitdagingen is van de eerste maanden (soms jaren) van het ouderschap: je kind in slaap laten vallen. Er zijn natuurlijk baby's die vroeg de oogjes sluiten en 's morgens op een redelijke tijd wakker worden, maar dat geldt helaas niet voor de meeste kinderen.
Screen Shot 2015-04-13 at 13.00.35
Een Amerikaans koppel heeft een manier gevonden waardoor je baby binnen een minuut in tijd in slaap sukkelt. Let wel, de methode werkt niet bij iedereen, maar is over het algemeen wel bijzonder effectief.
Wat de methode is, vraagt u? Kijk de video:
Zoals onze vrienden van IJ Review berichten reageerden veel kijkers van de video uitgelaten. Zij probeerden het namelijk met hun eigen baby en het werkte in de meeste gevallen geweldig:
"Ongelooflijk... Ik probeerde deze methode vanmorgen voor het eerst en het werkte meteen! Mijn kind zal vanaf nu 23 uur en vijftig minuten slapen per dag!"
Nou is dat natuurlijk wat veel - heh - maar het werkt echt:
"Dit werkte al vijf keer voor mijn baby!"
In één geval reageerde de baby er iets minder glorieus op:
"Ik heb het geprobeerd, maar ik kan je vertellen dat het niet werkte... sterker nog, mijn baby was klaarwakker en verscheurde het zakdoekje."
Gelukkig ging het in verreweg de meeste gevallen wél goed.
Volgens Dr. Dafna Ahdoot van Yahoo Parenting is dat niet zo gek en hoeft u niet eens een doekje te gebruiken. Je kunt hetzelfde effect bereiken door het neusje of het voorhoofdje van je baby te strelen. Binnen no time ligt je baby dan heerlijk te slapen terwijl jij en je partner een beetje van elkaar kunnen genieten - wat, zeker als je eenmaal kinderen hebt, lang niet altijd mogelijk is.
Heb jij andere tips om jonge kinderen te laten slapen? Deel ze in de commentsectie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten