Man slaat vrachtwagenchauffeur in elkaar na ongeluk. Maar het verhaal loopt bijzonder goed af

Geen categorieapr 18 2015, 20:00
Natuurlijk is het bijzonder vervelend om betrokken te zijn bij een auto-ongeluk. Je schrikt je het leplazerus en je auto wordt ook nog eens zwaar beschadigd.
Met andere woorden, het is genoeg om je dag te vergallen.
Toch betekent dit niet dat het dus prima is om de veroorzaker van het ongeluk eens flink onder handen te nemen - zeker niet als de botsing werkelijk een ongelukje was.
Helaas dacht een automobilist in Amerika daar onlangs heel anders over. Een oudere (lees: nagenoeg bejaarde) vrachtwagenchauffeur lette even niet op en veroorzaakte een botsing met de automobilist. Normaal gesproken praat je er dan even met elkaar over, maar het 'slachtoffer' dacht daar net een beetje anders over: hij liep naar de chauffeur toe, sloeg hem door zijn openstaande raampje, en sleurde hem uit zijn vrachtwagen. Daarna sloeg de automobilist de chauffeur helemaal in elkaar.
Jammer genoeg voor de doorgedraaide chauffeur zagen Tommy Solis en een vriend van hem het allemaal gebeuren. Zij filmden het gevecht, en besloten uiteindelijk om in te grijpen. De automobilist reageerde daar zo mogelijk nog agressiever op en probeerde Solis' maat te intimideren.
Hoe dat afliep?
De knettergekke automobilist lag in een mum van tijd uitgeteld op straat. De politie werd ingeschakeld en meneer mag nu tekst en uitleg geven over zijn wangedrag.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten