[VIDEO] Nietsvermoedende man denkt dat hij een doodgewone taxi in stapt. Maar dan hoort hij de chauffeur, en kan zijn dag niet meer stuk

Geen categorieapr 30 2015, 18:00
Toen internetondernemer Jeff Sullivan in de auto stapte op weg naar een feestje dacht hij dat hij een ritje zou beleven zoals elke andere. Gelukkig voor hem dacht zijn chauffeur daar totaal anders over.
Jeff Sullivan bestelde op de website Uber een taxi, omdat hij graag op een feestje wilde geraken. De achterbank van zo'n auto is normaalgesproken niet meteen de meest onderhoudende plek van de wereld, maar gelukkig voor Jeff reed hij met een chauffeur die behalve autorijden nog een andere passie had: de operazang. En niet zo'n klein beetje ook, want deze man bleek daadwerkelijk over de stem van een nachtegaal te beschikken.
Zie en oordeel zelf:
[video width="202" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/04/Best-Uber-ride-ever.mp4"][/video]
.
Het commentaar van Jeff na afloop, behalve veel wow's en whoa's? Hij is vooral intens blij dat hij het gefilmd heeft. "Want niemand zou me anders geloven als ik ze vertelde dat ik een taxi heb gezeten met de muze van Pavarotti!"
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten