Verdrietig jongetje heeft zware dag. Dan komt acteur Robert Downey Jr. digitaal langs

Geen categorieapr 25 2015, 21:00
Acteurs hebben hun hele leven - hun hebben en houden - te danken aan hun fans.
Sommige 'sterren' vergeten dat - zeker zij die in Hollywood werken - maar er zijn altijd uitzondering; acteurs en actrices die hun fans wel degelijk dankbaar zijn voor alles wat ze hebben en daarom maar wat graag de tijd nemen om even met ze te praten of met ze op de foto te gaan.
Robert Downey Jr., een man die veel dingen heeft meegemaakt in zijn leven maar met wie het tegenwoordig fantastisch gaat, is zo'n acteur. Toen de moeder van een Iron Man fan hem onlangs het volgende vroeg op Twitter:
... Reageerde Downey Jr. meteen:
Vervolgens legde Aidan uit dat hij met zijn broer aan het racen was, en dat zijn broer hem vervolgens op het huis deed inrijden. "Hij deed het niet met opzet," twitterde de jonge Downey-fan (wat ik als 30-jarige die ooit ook kind is geweest overigens betwijfel, maar dat geheel terzijde). De acteur reageerde weer:
Aidan wist niet meer hoe hij het had en liet Robert Downey Jr. weten dat hij hem buitengewoon dankbaar was:
Het kost zo'n acteur maar een paar minuten om een jonge fan de dag van zijn leven te bezorgen, maar hij moet het natuurlijk wél even doen. Mooi dat Downey Jr. daar maar wat graag toe bereid is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten