Ze werd zwaar bekritiseerd vanwege haar uiterlijk tijdens haar zwangerschap. Nu zijn alle ogen om andere redenen op haar gericht

Geen categorieapr 17 2015, 19:55
Zwanger zijn is lang niet makkelijk - zeker niet in deze tijd van het internet, waarop iedereen je met alle liefde laat weten wat je verkeerd doet of waarom je er slecht uitziet.
Toch weerhield dat het Costa Ricaanse model Sarah Stage er niet van om foto's op Instagram te zetten van haar zwangere buik. Normaal gesproken krijgen vrouwen dan regelmatig - helaas - opmerkingen over haar toegenomen gewicht, dat ze bolletje rond wordt, en ga zo maar door. In het geval van Stage ging dat net even anders: haar gewichtstoename viel namelijk behoorlijk mee, wat niet zo gek is aangezien ze gewoon stug doorging met sporten.
Screen Shot 2015-04-17 at 19.40.09
Internetgebruikers vertelden haar dat het ongelooflijk dom was wat ze deed, dat ze een enorm risico nam en dat haar sportgedrag wel slecht móést zijn voor haar nog ongeboren kind.
Screen Shot 2015-04-17 at 19.42.51
De kritiek gleed niet gemakkelijk van Sarah af, maar ze ging er toch mee door. Het resultaat? Nou, laten we het erop houden dat ze vandaag deze schitterende foto op Internet zette:
Screen Shot 2015-04-17 at 19.45.46
Haar zoontje weegt meer dan acht pond, is buitengewoon gezond, en wordt nu al verwend.
Screen Shot 2015-04-17 at 19.48.51
Oh, en Fitness Magazine bericht dat het juist gezond is om door te gaan met sporten als je zwanger bent.
Conclusie: mensen moeten wat minder snel reageren op het internet. Wacht het allemaal eerst maar eens rustig af, dan kun je daarna commentaar geven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten