'Zuipen en ga los op vrouwen: kom werken bij de VVD'

Geen categorieapr 02 2015, 19:00
Waarom zou je gaan werken voor de liberalen van Mark Rutte? Aldus hun persvoorlichter: omdat het bier er koud is, en de meisjes heet.
Je zou denken dat na alle ellende rondom Frans Weekers, Fred Teeven, Mark Verheijen en Kathalijne de Kruif de VVD al diens kaarten weer ging zetten op eerherstel: de VVD is niet de partij van sjoemelaars, maar van serieuze politiek. Hard werken om de liberale idealen te bereiken: een kleinere overheid, lagere belasting, een veiliger Nederland en bovenal minder socialisme.
Maar niks van dat alles. Want ondanks dat de VVD een nieuwe vacature heeft gepost voor een medewerker die het één en ander van het zorgdossier weet - dat klinkt allemaal inhoudelijk en serieus, toch? - windt nota bene de persvoorlichter van de liberale partij er geen enkel doekje om wat voor mensen ze daadwerkelijk zoeken:
https://twitter.com/jacekmagala/status/583303577541689344
Feestbeesten! De VVD is kennelijk de partij van, voor en door mensen die de hele dag de beest uithangen met drank en seks. En deze tweet is geen eenmansactie, want de uiting kan ook op instemming rekenen van Kamerleden Remco Dijkstra en Ingrid de Caluwé. En van iemand die zich dus de 'relatiebeheerder' van de VVD noemt. Wat voor relaties, kunnen we na dit communiqué ons ernstig afvragen.
Dus bent u op zoek naar een uitdagende en interessante werkomgeving? Ontwijk dan vooral de Tweede Kamerfractie van de VVD! Types als Verheijen en Jos van Rey waren al een voorbode, maar het is nu dan ook officieel: gesjoemel, drank en vrouwen. De VVD is het nieuwe Forza Italia, en Mark Rutte is de nieuwe Silvio Berlusconi.
Drinken, aanrommelen en feesten: het is niet alleen de business-strategie van menige nachtclub, maar kennelijk ook dat van de VVD.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten