Dit bruidspaar dacht tijdens hun huwelijksdag in het middelpunt van de belangstelling te staan. Maar toen gebeurde er dit..

Geen categoriemei 28 2015, 12:00
Het internet is in rep en roer over een foto waarop te zien is hoe een man zijn vriendin ten huwelijk vraagt op de bruiloft van een ander.
Je huwelijksdag is misschien wel de enige dag waarop je mag verwachten dat alleen jij en je partner in het middelpunt van de belangstelling staan. Het wordt daarom als onbeleefd beschouwd, om de show te stelen van het bruidspaar. Het is om die reden bijvoorbeeld ook not done als vrouw om een witte jurk te dragen naar de bruiloft van iemand anders. Alle aandacht dient uit te gaan naar het bruidspaar, want het is hun bijzondere dag.
Screen Shot 2015-05-28 at 11.28.44
Op een foto die deze week op het internet is geplaatst, is iemand te zien die daar héél anders over dacht! Hij vraagt zijn vriendin ten huwelijk, terwijl het bruidspaar toekijkt vanaf hun tafel. De bruid lacht vriendelijk toe, maar haar blik lijkt te verraden dat ze eigenlijk niet zo blij is met de scene die zich voor haar ogen ontvouwt. De reacties op het internet zijn overwegend verontwaardigd.
"Seriously how is this ever a good idea?? You're taking away from someone else's special day. That's mean ):"
"I feel like in some cases the people that would do something like this literally cannot deal with not being the center of attention."
Ook hebben veel reacties het over de blik van de bruid.
"Her smile says "congratulations", her eyes say "that b*tch"
Wat vindt u? Onbeschoft of hartverwarmend?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten