Een lieve peuter werd getraind om de WC te gebruiken maar had een vieze luier. Het zou de laatste keer zijn

Geen categoriemei 14 2015, 9:00
Een moeder en haar vriend zitten vast vanwege de verschrikkelijke misdaad die ze pleegden op haar 2-jarige zoontje.
Jasmine Bridgeman en haar vriend Joshua Schoenenberger leerden de 2-jarige JJ om voortaan naar de WC te gaan in plaats van in zijn broek te poepen en te plassen. Helaas, bericht IJ Review, ontbrak het de twee aan het geduld dat nodig is als je een kind zoiets probeert te leren; ongelukjes gebeuren nog, als ouders moet je daar rekening mee houden en er op een goede manier mee kunnen omgaan. Nu zitten de twee vast op verdenking van moord.
KUTV legt uit wat het brute koppel deed:
De twee brachten JJ naar het ziekenhuis. Ze zeiden dat hij bijna verdronken was in bad. De politie zegt dat het meteen duidelijk was dat het verhaal van Jasmine en haar vriend niet klopte. De arme JJ had inwendige bloedingen en blauwe plekken op zijn armen, benen, en hoofd.
Volgens gevangenisdocumenten poepte JJ per ongeluk in zijn luier, waarna zijn moeder en haar vriend helemaal doordraaiden. Zo smeerden ze de vieze luier zelfs in JJ's gezicht. Politieagent Travis Lyman: "Het is echt verschrikkelijk." Hij legt uit dat de arme JJ net zolang in elkaar geslagen is door Jasmine en haar vriend tot hij buiten bewustzijn raakte.
JJ's vader James - die gescheiden is van zijn moeder - zegt dat deze verschrikkelijke aanval voorkomen had kunnen worden. Een maand geleden zag JJ's grootmoeder namelijk dat hij een kneuzing had op zijn gezicht. Ze belde het Amerikaanse alarmnummer 911. Helaas had de politie grote moeite om met haar in contact te komen na de telefonische aangifte.
JJ werd op maandag van de beademingsapparatuur gehaald. James: "Hij was echt fantastisch; heel slim en erg grappig."
Jasmine en James woonden tot vier maanden geleden nog samen. Opeens verdween de vrouw met hun 2-jarige zoontje. James kon ze daarna niet meer vinden en hoorde pas iets van de autoriteiten toen peuter JJ opgenomen was in het ziekenhuis.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/05/UNSPEAKABLE_-2-year-old-Boy-Beaten-to-Death-over-Dirty-Diaper-by-His-Own-Mom-and-Her-Boyfriend-YouTube.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten