Hij kocht een auto voor 52.000 euro op een veiling en gaf hem vervolgens aan iemand die hij nooit had ontmoet

Geen categoriemei 16 2015, 21:00
Zo vader, zo zoon.
Een ongelooflijk mooi verhaal uit Amerika: Steve Wells is een succesvolle rancher (zeg maar een Wild West versie van een boer) die onlangs de patrouille auto kocht van een gedode agent. Hij betaalde er maar liefst $60.000 voor, wat neerkomt op zo'n 52.000 euro.
Een behoorlijk bedrag.
Maar wat hij daarna deed is nog veel opmerkelijker. De zoon van de gedode agent, Tanner, was ook bij de veiling en had geprobeerd om de auto te kopen. Helaas kon hij niet zoveel uitgeven als de andere aanwezigen, waaronder Wells.
De auto was verkocht, 60.000 dollar eenmaal, andermaal, weg.
En toen? Toen liep Wells opeens op Tanner af en overhandigde hem de sleutels. Alsjeblieft, veel plezier ermee, je verdient het.
En zo was Tanner opeens de eigenaar van de auto die zijn vader jarenlange gebruikte voor zijn werk.
Oh, en het verhaal wordt nog mooier: de $60.000 gaat naar een organisatie die gezinsleden helpt van omgekomen agenten. Steve Wells heeft dus niet alleen Tanner een fantastisch cadeau bezorgt, maar door $60.000 te betalen voor een auto die eigenlijk maar $12.500 waard is helpt hij ook nog veel andere nabestaanden van agenten die omgekomen zijn toen ze hun wijk, dorp of stad probeerden te beschermen.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/05/See-strangers-amazing-gesture-to-fallen-officers-son-YouTube.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten