Juf ziet leerling huilen omdat hij gepest wordt vanwege zijn kapsel. Dan verandert de traan razendsnel in een lach

Geen categoriemei 24 2015, 17:00
Deze juf gaat door het vuur voor haar leerlingen.
We hebben allemaal weleens een slecht kapsel gehad - zeker als kind. Je weet wat je wilt, maar mama denkt er net een beetje anders over. Het resultaat? Een wanstaltig kapsel waarvan alleen je moeder denkt dat het je goed staat.
Zoiets gebeurde ook met de negen jarige Matthew.
Matthew was naar de kapper geweest en het resultaat was niet exact wat hij ervan gehoopt had. Maar goed, met opgeheven kin ging hij toch maar naar school. Ma vond het immers prima.
Helaas dachten de andere kinderen daar net een beetje anders over. Ze begonnen hem te pesten en lachten hem publiekelijk uit. De kleine jongen kon er niet meer tegen en rende, huilende, de gang op.
Toen juf Tori Nelson dat zag vroeg ze Matthew wat er aan de hand was. Hij legde het uit. En wat deed Tori toen? Die haalde een tondeuse op, dwong de hele klas om om haar heen te gaan zitten en liet zich helemaal kaal scheren door Matthew zodat zij net zo'n kapsel had als hij.
Screen Shot 2015-05-24 at 15.57.05
De kinderen, die het allemaal zagen gebeuren, keken met verbazing toe. Sommigen riepen naar juf Tori dat ze er niet mee door moest gaan, maar dat deed ze wél.
Het resultaat: Matthew was helemaal blij en juf Tori is een internethit.
Screen Shot 2015-05-24 at 15.55.56
Dat is nog eens een geweldige juf.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/05/Teacher-Turns-4th-Grader’s-‘Worst-Day-Ever’-Into-‘Best-in-the-World’-With-One-Promise-YouTube.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten