Minstens 214 ontvoerde vrouwen zwanger geraakt door radicale moslims Boko Haram

Geen categoriemei 04 2015, 16:00
De ene na de andere vrouw blijkt te zijn verkracht.
Dit is afschuwelijk om te horen:
Zeker 214 vrouwen die waren ontvoerd door terreurgroep Boko Haram, zijn zwanger. Dat is na hun bevrijding gebleken. "Bij sommigen was het te zien en bij anderen bleek het uit de test", zei de directeur van het Bevolkingsfonds van de Verenigde Naties (UNFPA), de Nigeriaan Babatunde Osotimehin.
Niet lang geleden heeft Nigeria bijna zevenhonderd vrouwen en meisjes bevrijd uit gevangeniskampen van de islamitische terreurorganisatie Boko Haram, de radicale moslims die inmiddels officieel aansluiting hebben gezocht bij die andere terreurorganisatie ISIS.
De moslimterroristen ontvoeren continu vrouwen en schoolmeisjes. Sinds begin 2014 zijn er zeker meer dan 2.000 ontvoerd. De reden is overduidelijk: de jihadi's van Boko Haram willen seks, seks en nog eens seks. Dat willen die vrouwen uiteraard niet. Ze worden gedwongen.
Ze worden verkracht, verkracht en nog een keer verkracht. En dat allemaal zonder voorbehoedsmiddelen. Net zolang tot ze zijn bevrijd uit de klauwen van Boko Haram. Het zou me niet verbazen als blijkt dat - naast al die zwangere vrouwen - er ook een hoop vrouwen én jonge meisjes rondlopen die nu een soa hebben.
Het is echt ongelofelijk sneu, vooral omdat we de oplossing overlaten aan de Nigeriaanse overheid, die het overduidelijk allemaal niet aankan. We moeten de inwoners van Nigeria helpen terug te vechten tegen Boko Haram. Deze afschuwelijke praktijken moeten zo snel mogelijk worden gestopt. Niks doen is toestemmen met deze barbaarsheid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten