Naargeestige journalist schrijft giftig commentaar over een actrice. Maar dan ontmoet ze de man in het echt, en haar reactie opende zijn hele wereld

Geen categoriemei 25 2015, 17:00
Een pen gedoopt in vitriool, maar deze actrice laat de journalist echt de andere kant van het verhaal zien.
In een talkshow deze week een prachtig verhaal van een actrice genaamd Melissa McCarthy. Recentelijk werd ze helemaal door het slijk gehaald in een journalistieke publicatie, omdat ze er niet mooi genoeg uit zou hebben gezien in een film. Volgens de journalist zou McCarthy eigenlijk helemaal niet meer in films moeten spelen. Erg gemeen allemaal, dus.
Maar wat doet Melissa dan? Ze loopt hem toevalligerwijs een keer tegen het lijf bij een evenement. Hoe ze reageert? In plaats van de man helemaal zwart te maken of uit te schelden stelt ze hem een simpele vraag: houd jij van je dochter? Dat blijkt gelukig het geval te zijn:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/05/gezaagdellen.mp4"][/video]
.
Vooral dat ene punt:
anigif_enhanced-4313-1432133633-10
En het mooie? Niet alleen kan ze haar punt maken, maar uiteindelijk lijkt de man lijkt het allemaal dus ook te snappen. Dus nogmaals Melissa: echt klasse, deze reactie!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten