Vader is zo dik dat hij zich schaamt om een zwembroek te dragen. Daarom belooft hij zijn gezin: ik val af. Hoe het afloopt?

Geen categoriemei 05 2015, 18:00
Het resultaat mag er wezen.
Jason Alford, een 45-jarige Brit en vader, ging vreselijk af tijdens een familievakantie naar Frankrijk. De obese man kreeg namelijk te horen dat alleen mannen in speedos (strakke, kleine zwembroeken) gebruik mochten maken van het zwembad. Er was echter één probleempje: Jason schaamde zich zo voor zijn lichaam dat hij er niet eens over na wilde denken om een speedo te dragen.
Misschien begrijpelijk (ook al omdat speedo's vreselijke zwembroeken zijn waarin de gemiddelde man niet dood gevonden wil worden), maar wel triest voor zijn gezin. Dat moest er namelijk genoegen mee nemen dat er niet werd gezwommen - niet met hele gezin tenminste.
Jason vond het ook vreselijk en beloofde zijn kinderen en vrouw daarom dat hij flink zou afvallen. Vervolgens voegde hij de daad bij het woord: in de tussenliggende periode verloor hij maar liefst de helft van zijn lichaamsgewicht. Er is dus nog maar 50% van hem over.
Het resultaat:
Screen Shot 2015-05-05 at 18.11.12
Omdat Jason zo goed bezig was besloot zijn vrouw om mee te doen. De jurk die ze hierboven draagt is twee maten kleiner dan de jurk die ze een jaar geleden droeg. Ook geen geringe prestatie.
Je ziet, afvallen is niet gemakkelijk, maar met wilskracht en discipline kan het iedereen lukken om gezond te worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten