Boze mensen beginnen Facebookruzie met vrouw die in het openbaar borstvoeding gaf. Maar deze stoere moeder laat niet met zich sollen en heeft een episch antwoord

Geen categoriejun 01 2015, 16:00
Ondanks alle digitale boze berichten die ze toegezonden kreeg, geeft deze jonge moeder zich absoluut niet gewonnen.
Enkele dagen geleden verscheen op Facebook een foto van een man die de Conner Kendall had gezien in een restaurant, alwaar ze haar baby borstvoeding gaf. De man nam er kennelijk aanstoot aan en maakte een foto van het tafereel. Die verscheen vervolgens op zijn Facebookprofiel, met een tekst waarin hij zich afvroeg of dit zomaar allemaal kon. 'Oké, borstvoeding in het openbaar, als het per sé moet... maar moet de jonge moeder haar borst dan ook zichtbaar hebben?' De anonieme man drie tafeltjes verderop vroeg zijn vrienden vooral te reageren: "Ik heb jullie inbreng nodig!"
11266629_993428820669198_3421047110737306654_nDe Facebookfoto van de man begon snel commentaren te krijgen van mensen die het niet zo hadden op borstvoeding, jonge moeders en zelfs niet op baby's. Uiteindelijk werd de online woede zo groot, dat Conner de foto zélf ook onder ogen kreeg. En ze wist precíés wat ze moest zeggen om de man die deze foto zonder haar medeweten genomen had, klem te praten:
Ik wilde je gewoon even laten dat ik de moeder was die haar zoon borstvoeding gaf in het restaurant vandaag. Ik ben ook de vrouw waarvan je het nodig vond een foto te nemen terwijl ik daarmee bezig was. Waarna je die foto op social media plaatste op een beschamende manier. Terwijl ik aan het bewonderen was hoe schattig je dochter was, plaatste jij foto's van mij op Facebook en Instagram.
En:
Ik ben ook intelligent. Ik ken alle feiten over borstvoeding en ik weet dat wat ik doe het beste is voor mijn kind. Ik koos ervoor om dit toen niet alleen omdat het heel dankbaar is, maar ook omdat het beter is voor baby's. Ik ben overtuigd, niet alleen van mijn keuze om mijn kind borstvoeding te geven, maar om het te doen waar en wanneer ik dat wil.
1048028_633608389984578_614757828_oDe strijdbare moeder had haar punt gemaakt, en daar had de stiekeme fotograaf niet van terug! Hij verwijderde zijn post en stuurde via Facebook een berichtje aan Conner om zich te excuseren voor zijn gedrag. Maar eigenlijk hoefde het al niet meer: we zullen Conner Kendall herinneren als de dappere moeder die zich verweerde tegen internetterreur én zich hardmaakte voor haar rechten als jonge moeder. Haar social media-pestkop? Die zullen we heel gauw weer vergeten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten