Brandweerman wordt opgeroepen om te helpen bij een auto-ongeluk. Dan ontdekt hij wie hij redt

Geen categoriejun 15 2015, 13:00
Dat was even schrikken.
Aaron VanRiper is een brandweerman in een vrijwilligersteam. Onlangs ontving hij een oproep om te helpen bij een serieus auto-ongeluk. Een truck zou een gewone auto hebben geschept, de slachtoffers in de passagiersauto waren er ernstig aan toe.
Voor Aaron leek het een normale werkdag te worden; hij sprong in de auto, reed naar de plaats van het ongeluk en kwam in actie.
Toen viel hem iets op: de bijna geheel verwoeste auto leek wel erg veel op die van hem en zijn vrouw. Hij schrok zich kapot. Razendsnel rende hij naar de auto en keek naar binnen: daar lag zijn vrouw achter het stuur... en zijn zoontje lag op de achterbank. Allebei waren ze gewond geraakt door het ongeluk. Sterker nog, het was een wonder dat ze niet dood waren.
Screen Shot 2015-06-15 at 11.48.08
Gelukkig leefden moeder-de-vrouw en zoonlief nog, maar ze moesten wel razendsnel naar het ziekenhuis worden gebracht. En dat was een probleem. De familie had namelijk geen zorgverzekering. Dit betekent dat ze de kosten helemaal zelf zouden moeten betalen - wat niet bepaald gemakkelijk te doen is, aangezien er letterlijk tienduizenden dollars voor nodig zijn.
Het goede nieuws? Het gezin heeft enkele heel goede vrienden die onmiddellijk een GoFundMe-pagina opzetten; een website waar mensen anderen vrijwillig kunnen helpen door geld te doneren. Ze promootten de pagina op Facebook en Twitter en gingen vervolgens slapen; hopelijk waren er genoeg mensen die een steentje wilden bijdragen.
Nou, dat bleek zo te zijn. Er werd in korte tijd veel geld opgehaald (tienduizenden dollars) wat deels kwam doordat één beroemdheid de oproep zag en zélf meteen 15.000 dollar overmaakte. Haar naam? Taylor Swift, de beroemde zangeres die in Amerika - terecht - bekendstaat als een gulle gever.
Screen Shot 2015-06-15 at 11.53.20
Screen Shot 2015-06-15 at 11.51.54
Hoewel Swifts publicist niet toegeeft dat het geld inderdaad van Taylor Swift kwam, zegt een ingewijde dat dit het geval inderdaad is.
En zo veranderde deze ware nachtmerrie in een ware droom voor familie VanRiper - met dank aan hun vrienden én de vrijgevige Taylor Swift.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten