Geadopteerde tweeling werd onmiddellijk van elkaar gescheiden. Nu zien ze elkaar voor het eerst sinds hun geboorte

Geen categoriejun 30 2015, 17:00
Mia en Alexandra zijn een eeneiige tweeling, die direct werd gescheiden bij de geboorte. Maar nu kunnen de meisjes elkaar eindelijk in de armen sluiten!
Het is volstrekt niet de bedoeling, maar in het geval van Mia en Alexandra is het onfortuinlijke toch gebeurd: na de geboorte van deze vrolijke meisjes zijn de tweelingzusjes uit elkaar gehaald, en opgegroeid in heel andere landen. Mia in de Verenigde Staten, en Alexandra in Noorwegen.
De meisjes lijken als twee druppels water op elkaar. Hun adoptie-ouders kregen bij het in orde maken van de adoptiepapieren in de gaten dat er iets niet in de haak was, en lieten een DNA-test uitvoeren. Ze bleken gelijk te hebben: de twee meisjes zijn inderdaad tweelingzussen. En dus was het alleen maar logisch dat de meisjes weer herenigd zouden worden.
Op een mooie dag in de afgelopen week was het dan zover: Mia komt haar tweelingzusje opzoeken in Noorwegen. Voor het eerst sinds hun geboorte zijn de meisjes weer samen, dus dat wordt dan ook gevierd met een welverdiende knuffel.
Mia en Alexandra zijn onmiddellijk weer onafscheidelijk en doen álles samen:
vlcsnap-2015-06-30-16h01m23s58
Bijna hadden de zussen elkaar nooit meer gezien. Het is dan ook enorm prachtig om te zien dat het uiteindelijk tóch nog goed gekomen is met ze en ze samen tijd kunnen doorbrengen!
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/06/86361480.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten