41-jarige Danny D. probeerde al jaren 'indruk te maken' op jonge meisjes

Geen categoriejul 29 2015, 8:00
Betrokkenen melden dat Danny D., die betrokken zou zijn geweest bij de verdwijning van Lisa, al jarenlang een bovenmatige interesse had in jonge meisjes.
Volgens de kennissen van D. probeerde hij altijd indruk op ze te maken.
Desalniettemin zijn inwoners van het dorpje Koudekerk aan den Rijn geschokt. Ook al vanwege de manier waarop D. uiteindelijk werd ingerekend. Toen de politie hem wilde oppakken probeerde hij te vluchten. Gelukkig was er zo'n overmacht aan politie rondom zijn huis dat hij alsnog in de kraag werd gevat... waarna hij afgevoerd werd. Zoiets zet een hele buurt, en in dit geval een heel dorp, natuurlijk helemaal op zijn kop.
Dinsdag (gisteren dus) bezochten rechercheurs D's woning. Ze doorzochten alles en verzamelden flink wat informatie. Wat voor informatie dat precies is blijft vooralsnog geheim. Opvallend is dat D. al jaren boven een kinderdagverblijf woonde.
De Telegraaf legt uit dat Danny D. een opvallend verschijning was in de buurt:
De meeste buurtbewoners kennen Danny niet goed. Toch is de slanke, blonde man een opvallende verschijning, vooral vanwege zijn grote interesse voor jonge meisjes. „Hij probeerde altijd indruk te maken op de jonge meisjes”, zegt een bron die D. vaak sprak. „We zagen hem wel eens lopen. Maandag nog, toen liep hij heel zenuwachtig te bellen op straat”, zegt een geschokte buurvrouw.
Een werkneemster van de lokale Albert Heijn laat weten: "Het is een vreemde figuur. Hij had eerder ook al een relatie met een veel jongere vrouw. Daar heeft hij ook twee kinderen mee." Een collega voegt eraan toe dat D. een loser pur sang is: hij is werkloos en loopt de hele dag door het dorp. "Hij rookt shagjes van het merk Look Out."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten