Dit laten de laatste gelekte iPhone 6s foto’s zien!

Geen categoriejul 31 2015, 15:11
Het hoort er een beetje bij: in de aanloop naar de lancering van een nieuw toestel van Apple worden allerlei schimmige foto’s van onderdelen gelekt. Zelfs dit jaar - een jaar waarin we bijna zeker weten dat er niet veel aan het uiterlijk van het toestel gaat veranderen - loopt de geruchtenmolen al weer snel op. Dit terwijl we nog zeker een maand, misschien wel twee, moeten wachten tot de iPhone 6s in Nederland te koop is.
Het lekken gaat dus maar door, terwijl nog altijd onduidelijk is wat er nu echt aan de binnenkant van het toestel gaat veranderen. Deze week zijn er weer foto’s gelekt die benadrukken dat de binnenkant vooral een re-design zal ondergaan. Zo zal de iPhone 6s, in tegenstelling tot haar voorganger de iPhone 6, naar alle waarschijnlijkheid een flexkabel bevatten die uit één stuk bestaat. Een flexkabel is het onderdeel dat alle interne componenten met elkaar verbindt.
iphone6
Wat bevestigen de foto’s verder nog meer?
De zogeheten ‘leaks’ laten verder vooral zien dat veel hetzelfde blijft, zoald de Touch ID-knop. Ook de licht uitstekende ring rondom de camera aan de achterkant zal, ondanks de kritiek, niet veranderen.
Hoe het er allemaal echt uit gaat zien blijft voorlopig nog de vraag. We zullen dat pas zien bij de lancering in (waarschijnlijk) september.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten