Lolbroek werd vijf minuten alleen gelaten met z'n babyneefje. Uh oh, en toen gebeurde er dit...

Geen categoriejul 02 2015, 19:00
Moeders moet even voor een paar minuutjes het huis uit, en besluit haar broer op haar pasgeboren kindje te laten letten. Maar was dat nou wel zo verstandig?
Een jonge moeder heeft zo'n moment dat elke jonge moeder wel eens heeft. Alhoewel baby's doorgaans nauwgezet in de gaten worden gehouden door hun trotse ouders, moeten zelf die liefhebbende papa's en mama's ook wel eens ergens heen waar geen baby's mogen of kunnen komen. En dan heb je dus een babysitter nodig.
De moeder van dit hummeltje achtte het wel verstandig om haar eigen broer in te huren voor die taak. Maar of de oom ook braaf met rammelaars gaat spelen met z'n kleine neefje? De jongen blijkt andere plannen te hebben:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/07/Was-left-with-my-nephew-for-5-minutes-.mp4"][/video]
.
Gelukkig kon de kleine baby het ook wel waarderen. Hij kijkt eerst wat vertwijfeld rond, maar uiteindelijk kirt het schattige kind van plezier. Dus ach: zolang de kleine lacht, is het goed, nietwaar?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten