Miley Cyrus in opspraak door het geven van wiet aan een klein meisje

Geen categoriejul 27 2015, 19:00
's Werelds bekendste bad girl-popster heeft weer een nieuwe, controversiële actie op haar naam gezet.
Zangeres Miley Cyrus - die ooit furore maakte als klein schattig meisje, maar nu het imago heeft van de ultieme bad girl - is in opspraak. Miley had namelijk een nieuwe foto op Instagram gezet, en niet iedereen was daar even blij mee..
cyrusHet kleine meisje is Miley Cyrus zelf. Op de jeugdfoto heeft de zangeres niet alleen een glimmend piratenooglapje op, maar lijkt ook scheel te kijken van een joint die ze in haar mond heeft. Alhoewel het gaat om een foto-trucage, vinden veel mensen deze photoshop niet bijzonder geslaagd:
"Ik bid voor haar en ik hoop dat ze uit deze fase komt. Wat een verspild talent, en een afschuwelijke afbeelding van een rokend klein meisje", zegt een Instagrammer.
Een persoon, die vol afschuw reageert, meent dat Miley een jeugdfoto heeft bewerkt. "Waarom zou ze dit doen met een van haar onschuldige, prachtige foto's? Ze is écht de weg kwijt."
"Ze heeft een voorbeeldfunctie met haar talent en dan gaat ze er zo mee om? Zó kinderachtig dit. Waarom zij überhaupt nog fans heeft is een raadsel."
Anderen vinden de foto juist wel stoer.
Miley zelf heeft overigens niet gereageerd op de stroom aan negatieve commentaren. Zij lijkt juist wel tevreden te zijn met haar imago als rebelse en opstandige meid, en ze is zeker niet te verlegen om haar eigen kinderfoto's te bewerken om dat beeld gestalte te blijven geven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten