Voetbalvrouw Sabia Engizek is zwanger te midden van geruchten over een break-up met Rafael van der Vaart

Geen categoriejul 20 2015, 17:00
De 37-jarige voetbalvrouw Sabia Engizek blijkt zwanger te zijn van haar ex-vriend Rafael van der Vaart. En dat vlak na een breuk?
De showbizz-pers draaide vandaag overuren, want niemand minder dan Sabia Engizek - de vriendin van Hamburger SV-speler Rafael van der Vaart - blijkt in verwachting. Volgens intimi is de vrouw in de tweede maand van haar zwangerschap en zit ze momenteel in Hamburg, in plaats van dat ze op reis is met Rafael:
Een ingewijde vertelt dat Sabia in haar tweede maand is. Ze zou Rafael niet achterna zijn gegaan omdat zij in Hamburg wil blijven in verband met medische zorg. "Daar heeft zij artsen, die zij vertrouwt."
De laatste tijd gingen hardnekkige geruchten dat het stel uit elkaar zou zijn. Die werden zelfs bevestigd door familieleden van Rafael en zelfs vanmorgen nog door bekenden van Sabia. Maar de 'breuk' heeft een bizarre wending gekregen met dit zwangerschapsnieuws!
Society-guru Evert Santegoeds duidt de zwangerschap als "heel opzienbarend." Volgens de Telegraaf-journalist zijn er nog "veel raadsels", maar zal de tijd die wel oplossen. Hij blijft wel achter met een vraag: "Waarom deed het paar alsof ze uit elkaar waren?"
Sabia heeft eerder een zwangerschap zien stranden; na 19 weken werd het kindje dat ze zou krijgen van Rafael dood geboren. Ook overleed in 2008 tijdens het WK Voetbal in Zuid-Afrika een baby'tje dat ze kreeg met haar ex-man Khalid Boulahrouz. Het was te vroeg geboren en redde het niet.
Desalniettemin heeft Sabia reeds drie kinderen, waarvan twee van haar ex-man. Van der Vaart is eenmaal vader: van zijn zoon Damian, een kind dat hij kreeg tijdens zijn huwelijk met model en actrice Sylvie Meis.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten