De politie is je beste vriend: zie wat deze agent doet als hij kinderen tegenkomt met een kapotte fiets

Geen categorieaug 01 2015, 13:00
Alhoewel dat uiteraard ook belangrijk is, is de politie er niet alleen om bankovervallers in de boeien te slaan of oplichters in de kraag te vatten. De dienders van de wet zijn er ook voor de kleine zaken.
Toen een jongen ineens met een kapotte fiets kwam te zitten midden op straat, en hij niemand in de buurt kende die hem wellicht kon helpen zijn voertuigje te fixen zodat hij terug naar huis kon, kwam er ineens hulp uit een onverwachte hoek. De politie!
11800181_1003135636384358_8075903706417167867_n
Nee, niet om de jongen te bekeuren. Om hem te helpen. De agent bleek Michael Costillo te helpen, en kwam de jongens tegemoet omdat hij een oproep had ontvangen over een vechtpartij. Hij liep naar de hulpeloze kinderen toe en sprak ze aan:
"Ik zei: 'Hé, waarom zijn jullie aan het vechten?' Zij zeiden: 'Nee, we zijn vrienden!' Toen zag ik dag één van de fietsen kapot was, en de jongen zei 'Mijn fiets is kapot,' dus ik ging zitten en heb 'm gemaakt."
De politie-agent vermoedde dat dat het einde van het verhaal was, maar iemand had 'm gefotografeerd. Die foto belandde op Facebook, waarna Michael de eer kreeg die hij verdiende voor deze opofferingsgezinde daad voor een stel kinderen:
Doe mij ook maar zo'n buurtagent, nietwaar?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten