Foto van bijna gepensioneerde agent die jongeman helpt om een das te strikken gaat viraal

Geen categorieaug 01 2015, 18:00
Afgelopen donderdag ging de agent op deze foto met pensioen. Enkele weken geleden werd er echter een fantastische foto van hem gemaakt.
De politieagent op de foto boven dit artikel heet Charlie Casserly. Charlie werkt al meer dan 30 jaar voor de politie in New Jersey. Tijdens die dienstjaren heeft hij heel veel dingen gezien; soms schitterende dingen, soms de meest verschrikkelijke dingen die hij wel wil, maar niet kán vergeten.
Afgelopen donderdag ging Charlie met pensioen. Dat werd natuurlijk ook weleens tijd: op een gegeven moment ben je er wel klaar mee. Niet alleen omdat je veel dingen meemaakt, maar ook omdat je gewoon een dagje ouder wordt.
Hoe dan ook, Charlie staat in zijn buurt bekend als één van de aardigste agenten die er zijn. Hij staat altijd voor iedereen klaar en houdt het hoofd altijd koel.
Door die eigenschappen is Charlie onlangs in het nieuws gekomen. En hoe. Ene Lashambi B. Moore zag namelijk iets ... opvallends: Charlie stond bij een jongeman, buiten zijn auto, en hielp hem zijn das te strikken. En dat niet één keer, maar net zolang tot de jongen het geleerd had en het voortaan zelf kon doen:
Screen Shot 2015-08-01 at 15.06.25
Moore legt uit op Facebook:
"Charlie stapte uit en nam maar liefst dertig minuten de tijd om de jongeman te leren hoe hij een stropdas moet strikken."
Ze gaat verder:
"Ik deelde de foto op Facebook omdat ik erg blij werd van wat ik zeg... en omdat ik dacht dat anderen hetzelfde gevoel zouden hebben."
Nou, dat bleek te kloppen. Het verhaal en de foto zijn namelijk viraal gegaan. Charlie is ondertussen werkelijk één van de bekendste agenten van Amerika - en dat omdat hij de tijd nam voor een jongeman die blijkbaar geen vader had om hem dit soort dingen te leren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten