Het scheelde weinig of deze voorbijsuizende kogel had een 3-jarig jongetje geraakt. Je gelooft echter nooit wie hem redde

Geen categorieaug 29 2015, 9:03
Een onverwachtse held redde deze jongen van een gruweldaad.
Het had weinig gescheeld of de 3-jarige Daemire zou zijn geraakt door een kogel. Inderdaad: afgelopen donderdagmorgen was de peuter lekker aan het slapen toen onheil zich aanmeldde. In de buurt van het huis waar het jongetje woont met z'n moeder Angelica vond een schietpartij plaats. Daarbij werd één onfortuinlijke kogel afgevuurd op het huis van de twee, waarbij de slaapkamer van de 3-jarige Daemire geraakt werd.
Geschrokken door de gebeurtenis kwam z'n moeder meteen aangestormd. Daemire was nog steeds aan het slapen, maar bloedend op de grond lag poes Opie. Het arme beest was wel geraakt:
vlcsnap-2015-08-29-08h58m27s71Opie lag op de bank te slapen toen het gebeurde. Het arme dier werd door één enkele kogel een aantal keer geraakt. Maar nadat het schattige huisdier geraakt was, landde de kogel uiteindelijk vlak in de buurt van de slapende Daemire. Was de kat er niet geweest, dan was de jongen waarschijnlijk geraakt. Daarmee heeft Opie zich dus nobel opgeofferd voor de jongen:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/08/Hes-my-sons-little-hero-Cat-takes-a-bullet-and-saves-3-year-old-in-York.mp4"][/video]
.
"Hij is de kleine held van mijn zoontje," zegt Angelica. Gelijk heeft ze, natuurlijk!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten