Hij plande een geweldig romantisch huwelijksaanzoek. Toen gooide hij de ring per ongeluk in het water. Dan gebeurt dit

Geen categorieaug 28 2015, 17:00
Een huwelijksaanzoek zonder ring, kan dat? Het antwoord is, natuurlijk: neen.
Matthew Picca wilde zijn vriendin, Kayla Harrity, graag verrassen met een romantisch huwelijksaanzoek tijdens hun vakantie in Southport, North Carolina (een staat in Amerika). Hij had alles keurig gepland, het hele plan was tot in de puntjes voorbereid.
Matthew nam Kayla mee naar een mooie lokatie, waar hij haar de grote vraag zou stellen. Toen ze aan kwamen lopen zag Kayla opeens Matthew's moeder staan: onverwacht, natuurlijk. Ze draaide zich razendsnel om en zag Matthew opeens op één knie gaan zitten.
going
Het moge duidelijk zijn: dit was een huwelijksaanzoek!
Kayla kon het bijna niet geloven, maar het was dan echt zo ver. Jawel, het vriendje van wie ze zoveel houdt wil haar voor eens en altijd in haar armen sluiten en de hele wereld laten weten dat ze voor elkaar bestemd zijn.
Maar dan gaat er iets mis. Kayla legt uit:
"Toen hij het doosje met de ring opende, viel het eruit. Het viel op het hout... en vervolgens door een gaatje in het water. Ik kon de ring niet eens bekijken voor 'ie in het water viel."
Een enorm trieste ervaring voor haar, natuurlijk, maar het was daadwerkelijk een enorme afgang voor Matthew. Kayla:
"Ik bedekte mijn gezicht met mijn handen en begon te huilen omdat ik wist dat mijn vriendje zich vreselijk voelde."
Ongelooflijk genoeg waren er echter een flink aantal anderen aanwezig die meteen in actie kwamen. Eerst sprongen Matthew, Kayla's (toekomstige) schoonbroer en haar zus in het water. Ze begonnen meteen te zoeken.
searching
Maar ja, als je denkt dat het moeilijk is om een naald in een hooiberg te vinden, probeer dan maar eens een ring in een oceaan te vinden.
Omstanders, die zagen wat er gebeurde, begrepen dat ook en besloten om het stel ook te helpen:
"Bij het café zaten drie mannen een biertje te drinken. Ze zagen wat er gebeurde. Blijkbaar wilden ze niet dat het aanzoek op zo'n trieste manier zou aflopen. Ze sprongen in het water en hielpen ons zoeken."
Vervolgens hadden de zoekers nog altijd een probleem: het was donker. Ze konden onder water dus nog minder zien dan normaal. Daarom besloot Kayla om duikbrillen op te halen bij een lokaal restaurant. Ze voegde er wat zaklampen bij.
De groep zocht verder. Toen gebeurde er iets ongelooflijks: een man genaamd Kyle Blusher riep namelijk opeens iets. Hij had de ring gevonden! Kayla:
again
"Iedereen in het café juichte. Opeens riep iedereen 'vraag haar nog een keer, vraag haar nog een keer!' En dus ging mijn verloofde weer op zijn knie zitten - drijfnat en naar vis ruikend - en vroeg hij me nog een keer of ik met hem wilde trouwen."
Haar antwoord was, natuurlijk: ja.
yes
Matthew en Kayla zijn van plan om volgend jaar terug te komen naar Southport en om daar te trouwen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten