Kim Kardashian meest populaire persoon op Instagram

Geen categorieaug 25 2015, 18:29
Ze heeft eindelijk Beyoncé verslagen.
Selfiekoningin Kim Kardashian is vanaf vandaag officieel de meest populaire persoon op Instagram. Met 44,1 miljoen volgers heeft ze zangeres Beyoncé (44 miljoen volgers) eindelijk van de troon gestoten. Om het succes op de foto-website te vieren, postte ze vanmorgen weer een selfie, in echte Kardashian-stijl. Op het kiekje stond niet alleen Kim zelf, maar ook haar halfzusjes Kylie en Kendall Jenner, en haar zusje Kourtney.
Screen Shot 2015-08-25 at 18.16.11
De hoogzwangere reality-ster postte gisteren al een foto met man Kanye West op Instagram, gekleed in een strakke zwarte jurk waarin haar rondingen goed te zien zijn. Vooral op Kims heupen zijn de effecten van de zwangerschap goed te zien, maar ook aan haar dikke buik zien we dat er binnenkort een nieuwe Kardashian-baby aankomt. Zelf vindt de ster het helemaal prima dat ze wat is aangekomen tijdens de zwangerschap. Ze zegt dat ze geen enkel probleem heeft met de zwangerschapskilo's, en dat ze mooi is zoals ze is.
[caption id="attachment_118053" align="aligncenter" width="569"]Het is goed te zien: Er komt een nieuwe kleine Kardashian! Het is goed te zien: Er komt een nieuwe kleine Kardashian![/caption]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten