Gepassioneerde versie van 'Les Misérables' door kleuter gaat viraal

Geen categoriesep 02 2015, 14:00
Een musicalster in opkomst!
Een video van een kleine jongen die "Can You Hear the People Sing", uit de musical Les Misérables, is viraal gegaan. Het jochie krijgt complimenten van uit de hele wereld: zelfs Broadway-sterren (musicalsterren uit Amerika) prijzen hem voor zijn optreden.
Moeder Erin Frehne uploadde deze briljante video van haar zoon Koen op YouTube. Het jongetje zingt zinnen als "The blood of the martyrs will water the meadows of Fwwwwance!" ("Het bloed van de martelaren zal de velden van Fwwwwwankwijk bewateren") met zoveel passie en energie dat je nauwelijks kan wachten om je bij de revolutie te voegen.
De video is op dit moment al meer dan 300.000 keer bekeken en zelfs de bekende 'Jean Valjean' acteur Alfie Boe heeft erop gereageerd:
"Dit is ongelooflijk. We hebben de nieuwe Enjolras gevonden!"
In zowel het boek als de musical is Enjolras een revolutionair die het lot van de arme massa's in Frankrijk wil verbeteren. Hij sterft uiteindelijk voor zijn overtuigingen en wordt een ware martelaar.
Laten we hopen dat Koen die rol inderdaad mag spelen. Met zoveel passie en energie zal Les Misérables nog groter en succesvoller worden dan het al is.
[video width="202" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/09/Adorable-Toddler-Sings-Les-Mis-By-Heart-360p.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten