Kim Kardashian niet langer populairste persoon op Instagram! Dit is waarom Taylor Swift het beter doet

Geen categoriesep 12 2015, 10:36
Kim de selfiekoningin moet haar meerdere erkennen in Taylor Swift.
Een paar weken geleden berichtte De Dagelijkse Standaard dat Kim Kardashian eindelijk haar langverwachte doel had bereikt: Ze was de meest populaire persoon op Instagram geworden. Helaas moet de realityster haar kroon nu alweer inleveren, aan niemand minder dan Taylor Swift.
De populaire zangeres Taylor Swift heeft inmiddels 45,8 miljoen Instagramvolgers, honderdduizend meer dan Kims 45,7 miljoen.
Maar waaraan heeft Taylor haar succes nou te danken? De zangeres is behoorlijk succesvol, maar lijkt in alles een heel normaal meisje. Zeker als je haar vergelijkt met Kim Kardashian en haar ongelooflijk glamoureuze levensstijl. Kardashian post vooral selfies met een behoorlijk décolleté op Instagram, terwijl Taylor Swift filmpjes post waarin ze playbackt met vriendinnen of op zoek is naar paaseieren.
Volgens experts zou juist dat de reden zijn dat Taylor Swift tegenwoordig meer gewaardeerd zijn. Mensen zouden niet meer op zoek zijn naar idolen waar ze alleen tegen opkijken, maar willen iemand in wie ze zich kunnen herkennen. Daarvoor is Taylor veel geschikter dan Kim Kardashian. En Taylors andere geheim? Ze heeft een superschattige kat, waar ze regelmatig foto's van op haar Instagram zet. En wie houdt er nu niet van katten? Daar kan geen enkele selfie van Kim Kardashian tegenop!
Screen Shot 2015-09-12 at 10.34.28
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten