Nadat een accordeonspeler een prestigieuze muziekprijs wint, wordt zijn auto gestopt door de politie. Dit is zijn prachtige reactie

Geen categoriesep 03 2015, 16:00
Als een zegevierende accordeonspeler vlak na het winnen van een mooie prijs tijdens een alcoholcontrole wordt aangehouden door de politie, heeft hij de ultieme reactie voor ze in petto!
Stel je dit voor: je komt terug van een muziekwedstrijd waarbij je net als overwinnaar uit de bus kwam en daardoor een prestigieuze trofee mag toevoegen aan je schoorsteenmantel. Het overkwam deze vrolijke man, die op de terugweg naar huis ineens werd gestopt door de politie. De handhavers waren bezig met een alcoholcontrole voor de passerende automobilisten, en leidden al het verkeer in een fuik.
Dat gaat natuurlijk noodzakelijkerwijs gepaard met files en wachtrijen, maar gelukkig was daar ook onze triomferende accordeonspeler! Die weet het tafereel gelukkig een stuk aangenamer te maken met zijn vrijpostige actie:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/09/73f31632_VID_20150902_WA0004.mp4.mp4.mp4"][/video]
.
Boze tongen beweren dat de man zélf onder invloed was van de alcohol, en niet wist waar hij bezig zou zijn. Maar de persoon die het aanstekelijke filmpje daadwerkelijk gemaakt heeft, ontkent dat in alle toonaarden:
"[Het is een accordeonspeler] die net een prestigieuze muziekprijs heeft gewonnen met zn zelfgecomponeerde stuk, en deze agenten even een pleziertje doet!"
Precies. En waarom zou hij dat ook niet doen? Una paloma blanca is een heerlijke vrolijke meezinger, en ook de trouwe dienders van de wet hebben zo nu en dan een pleziertje nodig. Waarom dan niet een stukje accordeon voor ze spelen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten