Deze wonderverrichter kan je van elke ziekte genezen. Én hij kan bewijzen dat hij echt is

Geen categorieokt 30 2015, 13:00
Miljarden gaan er ieder jaar om in het onderzoek naar nieuwe medicijnen. Wat nu als dat niet nodig is? Wat nu als blijkt dat alles wat we nodig hebben om álle ziektes op de wereld te genezen al rust in de handen van één man?
Hij ziet er misschien niet uit als een wonderdokter - de meer dan 80-jarige Dr. Sebi - maar hij kan aantonen over bijzondere geneeskrachtige invloeden te beschikken. Dr. Sebi is al jaren een arts, en adverteert met het gegeven dat hij elke ziekte kan gezen. Inderdaad; elke ziekte. Van kanker tot AIDS, van Parkison tot de tyfus.. alles waaraan mensen vandaag de dag overlijden kan genezen worden door Dr. Sebi.
Iemand die zulke claims maakte, kan natuurlijk rekenen op flinke reacties. Spreekt hij wel de waarheid? Kan hij wel echt wat hij beweert? Zeker voor iemand met zulke wilde claims krijg je natuurlijk al snel mensen die er oplichting en zelfs fraude achter gaan zoeken. Zo belandde in 1988 ook Dr. Sebi in een hooggerechtshof vanwege zijn beweringen elke ziekte te kunnen genezen.
maxresdefault
De openbaar aanklager pochte dat Dr. Sebi alleen kon bewijzen dat hij écht elke ziekte kon genezen, als hij per ziekte voormalig patiënten liet verklaren dat de bijzondere man ze echt weer gezond had gemaakt. In totaal moesten er meer dan 75 getuigen worden opgeroepen. En allemaal dienden ze te verklaren dat de wonderdokter Sebi ze van doodsziek weer springlevend had gemaakt.
En wat denk je? Dat gebeurde ook. Geen van de 77 opgeroepen mensen verklaarde dat Dr. Sebi een oplichter of een fraudeur was.. allen waren er écht van overtuigd dat ze genezen weren.
Dus there you go. Het hooggerechtshof had geen poot om op te staan, en moest Dr. Sebi vrijspreken. Sindsdien kan hij beweren dat een heuse rechtbank zijn krachten heeft erkend, en 26 jaar later geneest hij nog steeds mensen.
https://www.youtube.com/watch?v=NMCZzDLOJ1I
Bezit deze man dus echt bovennatuurlijke krachten? Wie weet, wie weet...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten