Een stel neemt foto's van de zonsondergang. Dan registreert de camera iets wat in de wolken zit...

Geen categorieokt 03 2015, 9:00
Wat zou dát nou weer kunnen zijn?!
Als Mike Pittaro en zijn vrouw twee weken geleden net de parkeergarage uitkomen na een dagje shoppen, zien ze in de lucht ineens iets opmerkelijks. De twee wilden eigenlijk de romantische zonsondergang filmen, maar eenmaal met de camera draaiende verschijnen er ineens hele andere taferelen voor de lens...
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/10/Incredible-UFO-footage-Concord-New-Hampshire-BEST-of-UFO-Sightings2.mp4"][/video]
.
De lichten waren niet te zien met het blote oog, maar als je met de camera inzoomde waren de dansende bollen bijzonder goed zichtbaar. Twee mysterieuze lichtstralen buitelen om elkaar heen, en verdwijnen even later weer. Bijzonder eigenaardig.
Volgens Mike - die het filmpje maakte - zijn er talloze getuigen, die net als de anders best nuchtere Mike geen verklaring hadden voor deze ongeïdentificeerde vliegende objecten.. oftewel UFO's.
Sommigen zeggen dat de lichten echter gewoon een reflectie zijn van lichten uit de parkeergarage.. maar dat is geen definitieve uitspraak.
Wat zouden de lichten zijn, denk jij?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten