Deze lieve foto van de laatste rit van een hond bewijst dat alle honden naar de hemel gaan

Geen categorienov 22 2015, 20:00
Dieren weten beter dan mensen dat de écht mooie en belangrijke dingen in het leven gratis zijn.
April Kramer, die in het Amerikaanse Florida woont, deelde onlangs een geweldig mooie foto van haar lieve hond Libra. De pup genoot namelijk met volle teugen van haar laatste ritje. Ze was doodziek en werd naar de dierenarts gebracht die haar zou laten inslapen.
Eigenlijk zijn er niet veel woorden voor nodig om de foto te beschrijven. De foto spreekt namelijk voor zich. Kijk maar eens hoe Libra haar neus uit het raam duwde, haar ogen dichtte, en vervolgens heerlijk genoot van de wind.
lieve hond
"Het waren de laatste dertig minuten die ik kon besteden met de hond waar ik mee opgroeide," aldus April. "Ik wilde één laatste foto van haar waarmee ik me haar kon herinneren. Ze zag er zo gelukkig en vreedzaam uit."
April nam de foto in 2013, maar herpubliceerde 'em onlangs. Ze was namelijk naar oude foto's aan het kijken en werd sentimenteel. Het is een gevoel dat we allemaal - zeker mensen die, net als April en ik, een huisdier hebben verloren.
De 25-jarige April had Libra sinds ze acht jaar oud was. Helaas moest ze haar beste vriendin in 2013 laten inslapen omdat Libra een ongeneeslijke tumor op haar long had.
April legt uit:

"Als je een hond of een ander huisdier hebt moet je accepteren dat je hem of haar waarschijnlijk overleeft. Het doet pijn, maar je moet het accepteren. Deze foto laat zien hoe mooi ze was - met al haar rimpels - en dat ze tot het einde toe gelukkig was. Ze 'glimlachte' zelfs. Ze was altijd zo lief en vriendelijk. Ik denk dat haar gezicht dat ook laat zien."

Dat lijkt me duidelijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten