Een tijger en een geit komen samen. En dan gebeurt er iets ongelooflijks

Geen categorienov 27 2015, 9:00
Toen deze geit in het verblijf van een Siberische tijger werd losgelaten, had zijn laatste uurtje geslagen, dacht men.
In een dierentuin in het oosten van Rusland leeft Amur, een grote Siberische tijger. Amur heeft het hier niet slecht: hij krijgt elke dag stukken vlees, en op twee dagen in de week is het echt feest: dan krijgt hij een levend dier om te verorberen. Wie stond er deze keer op het menu? Dat was Timur, een zwart-met-witte geit.
Een bezoeker nam op wat in principe een simpele slachtpartij had moeten worden: het kan geen verrassing zijn dat een tijger en een geit samen niet erg lang overleven, in het voordeel van de eerste. De verzorgers laten Timur los in het verblijf, de tijger komt hongerig aanlopen, en de geit? Die besluit, tot verbazing van de bezoekers, om gewoon vrolijk richting de tijger te lopen. Wie weet had hij wel een nieuw speelmaatje gevonden! Zelfs Amur de tijger bleek hier niet op voorbereid. Normaal gesproken rent zijn toekomstige maaltijd voor zijn leven weg, en dit dier lijkt ook maar niet enigszins bang te zijn voor hem? Hij wist niet wat hij ermee aan moest. Amur besloot dan ook maar om de geit even met rust te laten. Deze zag dat echter anders: hij liep gewoon achter het roofdier aan, benieuwd naar wat er nog zou komen. En wat er nog kwam was geweldig.
Wonder boven wonder lijkt Amur te hebben geaccepteerd dat dit dier niet in zijn maag zal belanden. En dat is verrassend, want een beetje brutaal is de geit wel. In het verblijf staat een afdakje, waar Amur jarenlang onder heeft kunnen liggen wanneer hij moe was. Timur heeft echter besloten dat het nu zijn beurt is om te genieten van de bescherming van dit fijne plekje. Het resultaat? De tijger heeft dit maar toegestaan en ligt nu zelf op het afdakje, in plaats van eronder. Kun je het nog niet geloven? Bekijk het filmpje hieronder dan zelf!
[video width="1280" height="720" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/11/Tiger-and-goat-720p.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten