Grote vechtpartij breekt uit onder vluchtelingen in azc in Nijmegen

asielzoekers
Foto: Foto: Freedom House / Flickr

Tientallen mensen gingen met elkaar op de vuist in een asielzoekerscentrum in Nijmegen na een onenigheid.

Bij asielzoekerscentrum Heumensoord bij Nijmegen heeft gisternacht een grote vechtpartij plaatsgevonden. Verschillende etnische groepen botvierden hun agressie daarom op elkaar:

Vluchtelingen op het tentenkamp van Heumensoord bij Nijmegen zijn in de nacht van maandag op dinsdag massaal slaags geraakt. Zo’n 20 bewoners gingen met elkaar op de vuist in de grote verblijfstent. Dat gebeurde, nadat een dronken Eritreeër zich vervelend had gedragen tegenover een groepje kaartende Syriërs.

Volgens ooggetuigen bekogelden de vluchtelingen elkaar met stenen en gooiden met stoelen. 2 mensen zouden daarbij zodanig gewond zijn geraakt dat ze naar het ziekenhuis moesten voor behandeling.

Wonder boven wonder heeft de vechtpartij geen gewonden opgeleverd, al is er wel iemand onwel geworden vanwege de gemoederen die hoog opliepen bij slaags geraakte migranten. Niemand wordt vervolgd, want de politie heeft geen aangiftes ontvangen.

Inmiddels heeft PVV-leider Geert Wilders in een reactie al laten weten wat hij vindt dat er moet gebeuren. Hij citeert een nieuwsbericht over de consternatie en gebruikt vervolgens z’n inmiddels vaste hashtag #kominverzet om de burgers van Nederland aan te sporen de asielproblematiek niet langer te pikken:

Een verandering in het beleid naar aanleiding van de vechtpartij is echter niet te verwachten.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

23 reacties

 1.   

  Krijg je ervan als er geen zoute stengeltjes zijn.

  Inzake de berichtgeving klopt er iets niet:

  –2 mensen zouden daarbij zodanig gewond zijn geraakt dat ze naar het ziekenhuis moesten voor behandeling.–

  En dan een regel verderop:

  –Wonder boven wonder heeft de vechtpartij geen gewonden opgeleverd, al is er wel iemand onwel geworden vanwege de gemoederen die hoog opliepen bij slaags geraakte migranten. —

  Kweenie, maar iets klopt er niet.
  Enfin, volgende keer geen zoutjes meer maar popcorn.

 2.   

  Dit is nog maar een van de 100 nadelen van deze massa-volks”‘verhuizing””= zichzelf binnendringen…heeft niet de hoogste prioriteit lijkt me.

 3.   

  http://media.tpo.nl/2015/11/03/bonusquote-paul-witteman-vara-vreest-strijd-tussen-soennieten-en-sjiieten-in-nederland/

  Bonusquote: Paul Witteman (Vara) vreest strijd tussen Soennieten en Sjiieten in Nederland
  NPO/Vara-hoofd waarschuwt voor ‘geheel nieuwe dimensie multicultureel drama’

  “Belangrijke vraag: is de strijd tussen soennieten en sjiieten, oorzaak van veel ellende in het Midden-Oosten, ook meegenomen naar de polder? Hakken de vluchtelingen in sommige opvangcentra op elkaar in omdat er een voetbalwedstrijd uit de hand is gelopen of omdat men een godsdienststrijd voert?

  Paul Witteman (pensionado), bekend van de Vara (NPO), was ooit nog één van die linkse journalisten die Hans Janmaat niet te woord wilde staan. Heden ten dage schrijft Witteman een wekelijkse column in het Vara-ledenblad de Varagids en toont hij zich een heel wat kritischer en minder links journalist dan in die goede oude tijd van Achter het Nieuws toen ‘vol is vol’ nog gewoon een verwerpelijke uitspraak was. Zou hij nu ruzie hebben met Marcel van Dam”? [The Post online].

  Tja, Paul Witteman is niet meer afhankelijk van zijn broodheer, de Vara.

  Dan durf je nog eens iets te zeggen wat niet politiek correct is.

  Links, zo schijnheilig als de neten. ‘t Zou mij niet verbazen dat Simon c.s., als de hel losbreekt, gaan beweren dat ze het altijd al hebben gezegd, maar dat het rechtse tuig hen niet wilde geloven.

  1.   

   https://www.youtube.com/watch?v=aclY_G4jrDE

   Joop van Riessen – Wilders mollen.wmv

   Ook hier was Witteman verantwoordelijk. Maar hij greep niet in.

  2.   

   @Wachters
   Wat ik niet snap hè, is dat die rooien islam niet net zo belachelijk maken als destijds de christenheid. Nee ze hangen erboven als een moederkloek. Ik wordt er misselijk van.

   Mijn zoon zette er vanavond om te zieken Monty Python in (doen ze via een dingetje op de mobiel ).

   https://www.youtube.com/watch?v=Tym0MObFpTI&hl=en-GB&gl=SG

   1.   

    Oil for immigrants, Resolutie van Straatsburg (1975)……

 4.   

  Al zouden er in alle AZC’s vechtpartijen, verkrachtingen en zelfs moorden plaatsvinden, in Duitsland is de situatie al zorgwekkend, dan nog zal er niets veranderen.

  Deze mensen komen straks gewoon in de maatschappij en mogen daar hun gewelddadig werk voortzetten. [Sorry, ze krijgen vast wel een cursus over hoe we hier denken en dat zal’ m echt helpen].

  De EU heeft nu eenmaal besloten dat wij een multiculturele samenleving moeten hebben, dat is goed voor ons, en zo gaat het gebeuren.

  Omdat onze regeringen zich niet meer druk maken over eigen land en volk, maar trouw doen wat de EU hen opdraagt, zullen wij de waanzin van de EU moeten ondergaan.

  Per slot hebben zij, indien nodig, voldoende politiebescherming, dus waar zouden zij zich om bekommeren?

  1.   

   @Wachteres
   Maar het wordt niet geregistreerd, dus het komt niet in de statistieken, dus het is er niet. Best sneu voor al die verkrachte Zweedse vrouwen en straks ook elders.

 5.   

  EN ZO VERGAAT HET NEDERLAND.

  De Amerikaanse president Barack Obama en Koning Willem Alexander wonen een demonstratie bij van een tele-tijdmachine die 20 jaar in de toekomst kan kijken.
  Allebei willen ze de machine uitproberen, en mogen ze de machine 1 vraag stellen.
  Obama begint : ‘Waar staat Amerika binnen 20 jaar ?’
  De machine ratelt, rinkelt,… print uiteindelijk een document af.

  Obama leest het volgende :
  Het land is in goede handen van een republikeinse president, er is nog weinig misdaad, de Taliban is verslagen, Noord-Korea is een democratie. De economie is in goede doen, er zijn geen problemen..

  Koning Willem Alexander denkt : “Mmmmm, niet slecht die machine” en waagt zijn beurt.
  Hij vraagt : “Waar staat NEDERLAND binnen 20 jaar ?”
  De machine treed in werking, ratelt, rinkelt en print uiteindelijk een document af.
  Hij neemt het document, …….. gevolgd door een akelige stilte.
  Obama vraagt dan : “Wel, wat voorspelt hij ? Lees het eens voor ,…..”

  Willem Alexander stamelt : “Hmm, ……Ik kan ‘t niet lezen !
  ‘t Is in het Arabisch !! “

 6.   

  Vechtpartijen is niet grootste probleem, autochtone jongeren vechten elkaar hier ook permanent de tent uit. De grote zorg betreft de tientallen moorden en verkrachtingen die door de islamitische vluchtelingen in Nederland worden gepleegd

 7.   

  http://personanongrata.nl/wat-is-er-toch-mis-met-mij-dat-ik-me-niet-in-slaap-laat-wiegen/

  Wat is er toch mis met mij dat ik me niet in slaap laat wiegen?

  Al meer dan eens hebben wij vanuit de media mogen vernemen dat ‘vluchtelingen’ dreigen terug te keren naar o.a. Syrië, of het ‘door oorlog verscheurde herkomstland’, omdat het hen niet bevalt in Nederland of ander ‘toevluchtsoord’.

  De veel gehoorde klachten zijn o.a. dat men het hier maar koud vind. Dat het eten niet lekker genoeg is. Dat men 20 meter moet lopen voor de douches. Dat er te weinig douches zouden zijn. Dat men de kamer moet delen met andere ‘vluchtelingen’. Dat de WIFI verbinding te traag zou zijn. Dat het in de bosrijke omgeving ‘naar hout ruikt’. Enzovoort.

  Er zijn zelfs ‘vluchtelingen’ die zich erover beklagen dat ze ‘te lang moeten wachten op hun gratis huis, gratis geld en hun gratis auto’. En, zo zeggen niet weinig ‘vluchtelingen’ “het is hier net zo slecht als in Syrië” zo niet nog veel erger!

  Dit zijn dus mensen die gevlucht zijn uit een door oorlog en armoede verscheurd land. Die met gevaar voor eigen leven hebben weten te ontsnappen aan een moorddadig regime zo niet aan de diverse islamitische terroristische groepen. Die hun leven waagde in een gammel bootje en duizenden dollars hebben betaald aan misdadige mensensmokkelaars. Die zo onder druk stonden dat ze hun paspoort, maar nooit hun smartphones en geld, verloren.

  Met een gerustgesteld gemoed zoek ik na een avondje staats- en linkse propaganda de bedstede op en ga ik gerust slapen omdat er vooralsnog geen enkele reden tot ongerustheid is, zoals Hendrikus Colijn ons al aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog en de holocaust op het hart drukte. Helaas wreekt het zich s’nachts toch en heb ik alsnog, badend in het zweet, angstdromen en visioenen van de vele honderdduizenden marcherende moslims door Europa. Maar gelukkig zijn dit maar dromen. En dromen zijn zoals u weet bedrog en geen enkele afspiegeling van de realiteit.

  Ik ga nog maar eens proberen te slapen. Morgen misschien toch even naar de dokter gaan. Want er moet iets mis met mij zijn dat de staats- en andere media en politiek mij maar niet net als de rest van Nederland in slaap weet te wiegen.

  1.   

   https://www.youtube.com/watch?v=ky3ZresFd2k

   (Islam in Europe) Documentary how Arab and African Immigrants Destroying Europe

   1.   

    https://www.youtube.com/watch?v=FMOkgIdVocM

    In Flüchtlingsheimen: 6 Vergewaltigungen in Baden Württemberg, Frauen für 10 Euro vermietet.

    1.   

     Zweden: verkrachtingshoofdstad van het westen
     http://nl.gatestoneinstitute.org/5770/zweden-verkrachting

     1.   

      Britse Meisjes Op “Industriële Schaal” Verkracht Door Islamitische Bendes.

      http://nl.gatestoneinstitute.org/…/britse-meisjes…

    2.   

     http://www.ad.nl/ad/nl/36281/Vluchtelingenstroom-West-Europa/article/detail/4151279/2015/09/28/Christenen-leven-niet-zeker-in-Duitse-azc-s.dhtml

     ‘Christenen leven niet zeker in Duitse azc’s’

     Christelijke vluchtelingen in Duitse asielzoekerscentra zijn hun leven niet zeker. Zij worden door strenggelovige moslims uitgescholden, gespuugd, geslagen en met de dood bedreigd. Ook christelijke kinderen worden aangevallen. Dit bericht de krant Welt am Sonntag.

     1.   

      http://nieuws.tpo.nl/2015/07/22/klachtentsunami-over-christenen-intimiderende-moslims-in-asielzoekerscentra/

      Klachtentsunami over christenen intimiderende moslims in asielzoekerscentra.

      Steeds meer christenen in asielzoekerscentra klagen over intimidatie en geweld door islamitische asielzoekers. De moslims nemen in sommige centra gedeelde ruimtes in beslag om te kunnen bidden, kloppen om half zes ‘s ochtends op de deuren om ‘op te roepen tot gebed’ of nemen tijdens de ramadan de hele nacht de keuken in beslag. Dit blijkt uit gesprekken tussen Syrische christelijke asielzoekers en NRC Handelsblad.

  2.   

   Slapeloosheid met angstige dromen is inderdaad niet fijn.

   Gelukkig zijn de angstige droombeeld maar droombeeld. Je mag er toch niet aan denken dat het iets met de werkelijkheid te maken heeft?

 8.   

  De EU en links blijven zich halsstarrig aan hun motto houden:

  “Niet willen horen, niet willen zien en zwijgen”.

  Liever helpen zij Europa naar de verdommenis dan dat ze erkennen dat zij fout zitten.

 9.   

  Klinkt als een gemiddeld avondje op het Leidseplein. Die asielzoekers zijn er als de kippen bij als het aankomt op integreren.

  1.   

   Ja, Beukman, die vechtpartijen zijn heel erg Nederlands maar ik maak me zorgen over de tientallen moorden en verkrachtingen die de islamitische vluchtelingen pleegden in al die jaren dat ze ons vaderland al onveilig maken.

 10.   

  Niet moeilijk doen dit is de schuld van Wilders.

 11.   

  “Vluchtelingen”: ellende! Over ons heen gestort en ook nog een prima afleidingsmanouvre voor de volgende misdadige zet!

  De grote klimaat leugen!

  De klimaatzwendel is misschien wel het meest smerige, maar tegelijkertijd ook het meest slimme plan ooit bedacht door de elites.

  Een ingenieus plan dat er voor zorgt dat argeloze goedbedoelende mensen optreden als promotor van de grootste oplichting ooit in de geschiedenis van de mensheid.

  Zelfs president Poetin bevestigde dat recent!!!!!

  Het lijkt alsof de grootste en belangrijkste momenten in de geschiedenis van de mensheid voorbij gaan zonder dat dit wordt opgemerkt door de grote massa!!!

  Op een uiterst geraffineerde manier is de nieuwe wereldregering gelanceerd met een wereldbevolking die er met boter en suiker intrapt. De opvolging van de beruchte agente 21, de agenda 2030!

  Als voorloper op de grote klimaatconferentie in Parijs aankomende december, was er afgelopen week een kleinere vierdaagse conferentie over het klimaat, eveneens in Parijs, waarbij we een voorproefje kregen van wat ons in december te wachten staat.
  De aanstaande klimaattop in Parijs zal de komende maand wereldwijd worden gepromoot. Wat uiteraard bijna niemand in de gaten heeft, is dat hier concrete afspraken gemaakt zullen worden voor een wereldbelasting om de planeet “te redden” en een wereldrechtbank om te zorgen dat individuele landen zich aan de afspraken zullen houden.

  Aan deze grootste zwendel aller tijden werken goed bedoelende burgers mee. Via allerlei initiatieven doen ze hun uiterste best om de nieuwe wereldregering zo veel mogelijk van dienst te zijn…

  Als kletsverhaal zal worden opgehangen dat aan alles en iedereen beperkingen zullen worden opgelegd om de CO2 uitstoot zodanig te verminderen dat de temperatuur op aarde met twee graden Celsius zal dalen.

  Niet alleen zal dit kapitalen aan extra belastinggeld opleveren voor de elite, voor het grootste deel opgehoest door de nu heel snel verdwijnende middenklasse, maar het wordt ook de perfecte manier om wereldwijd de burger te kunnen controleren.

  Wat heel duidelijk werd op de conferentie in Parijs, volgens Murphy, is dat er werd gezegd dat er een “global problem” (wereldwijd probleem) is wat vraagt om een “global solution” (wereldwijde oplossing).

  Ze hebben gekozen voor CO2 als “probleem” om de eenvoudige reden dat dit een integraal onderdeel vormt van het leven op onze planeet. Alles en iedereen laat een CO2 “voetafdruk” na en is dus op die manier ook te vangen binnen deze regelgeving.

  Dit jaar zullen wij waarschijnlijk de grootste veranderingen ooit meemaken in ons leven. Alles wat wij tot nu toe “normaal” vinden, zal veranderen.

  Dit is bij verre de grootste oplichting óóit in de geschiedenis van de ons bekende mensheid. Het is een alles of niets offensief om nu eindelijk die wereldregering te installeren.

  Niet vergeten; Klimaat/opwarming….Het is EEN GROTE LEUGEN!

  http://theeconomiccollapseblog.com/archives/this-happened-in-september-the-un-launched-the-global-goals-a-blueprint-for-a-united-world

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!