Max Verstappen schrikt zich rot. Hopelijk rijdt hij straks wel een goede race!

Geen categorienov 01 2015, 8:04
Een werknemer met een Scream-masker joeg de jonge coureur vandaag de stuipen op het lijf.
Vandaag wordt in Mexico een belangrijke Grand Prix gereden, waarbij opnieuw alle ogen gericht zijn op de Nederlandse topcoureur Max Verstappen. De verwachtingen zijn hooggespannen, want tijdens de eerste training wist het jonge talent al eerste te worden. Uiteindelijk mag hij straks als achtste uit de startblokken. Als hij nog een paar coureurs kan inhalen - wat Verstappen geregeld doet op het circuit - is een podiumplek niet geheel ondenkbaar.
Maar zijn team deed vandaag nog wel een goede poging om Verstappen uit z'n concentratie te halen. Terwijl hij de nodige voorbereidingen voor de belangrijke Formule 1-race aan het nemen was, besloot een lolbroek van Torro Rosso dat het tijd was om ook op het circuit aan Halloween te doen. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om een Scream-masker op te zetten, en wist de Nederlandse sterracer even goed de stuipen op het lijf te jagen:
https://twitter.com/ToroRossoSpy/status/660571918765006849
Zoals je op de foto's kan zien had hij Verstappen even goed te pakken. Maar gelukkig was de snelheidsduivel uiteindelijk ook de kwaadste niet, en kon hij wel meelachen met z'n teamgenoot die hem zojuist schrik aanjoeg:
CSrSn8MWoAEgnDJ.jpg large
Eind goed, al goed. En nu op naar een topresultaat op het circuit!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten