Moeder denkt dat ze een drieling krijgt. Wanneer de bevalling begint, vinden de dokters iets schokkends

Geen categorienov 20 2015, 11:45
Dit had niemand verwacht...
Wat gebeurt er als een 42-jarige moeder opeens hoort dat ze wéér zwanger is? Kimberley Fugate was in schok toen ze te horen kreeg dat ze in verwachting was, want ze had niet gedacht dat het nog kon. Ze had immers al een 10-jarige dochter en een leuke man, en was eigenlijk niet van plan om nog meer kinderen te krijgen. Maar dat was niet de enige verrassing die Kimberley te verduren kreeg...
Screen Shot 2015-11-20 at 10.59.38
Ze kreeg namelijk een drieling. Dat was al helemaal bizar. Alsof in verwachting raken al niet onverwacht genoeg was, kreeg Kimberley dus ook nog eens drie baby's. Hoe is het mogelijk? Er was geen sprake van een IVF-behandeling of iets dergelijks. Er zit niets anders op dan voorbereidingen te treffen om drie nieuwe gezinsleden te verwelkomen. Maar daarvoor hebben ze maar kort de tijd – de drie baby's willen eruit, en Kimberley bevalt al na iets meer dan zes maanden.
In het ziekenhuis helpen de dokters Kimberley met de zware bevalling. Nadat de derde baby eindelijk ter wereld is gekomen, roept de dokter iets dat haast niet te geloven is: "Meer voetjes!" Kimberley's eerste reactie is 'nee...', maar inderdaad: er is nóg een baby!
Screen Shot 2015-11-20 at 10.59.54
Kimberley is dus moeder geworden van een prachtige vierling. De baby's moesten nog even in het ziekenhuis blijven, maar de vier kindjes zijn nu kerngezond. Ze vertelt:

Het was allemaal nogal heftig hoor, al die veranderingen. Elke dag wen ik er een beetje meer aan. Ik weet dat alles helemaal goedkomt.

Screen Shot 2015-11-20 at 11.00.07
Wat het al helemaal bijzonder maakt, is dat de meisjes een ééneiige vierling zijn. De kans daarop is 1 op 13 miljoen. Bizar, niet? Dit is wat de dokter erover te zeggen heeft:

Ik was absoluut zeer in de war. Ik kreeg het bericht te horen van een collega – ik dacht dat ze een grapje maakte.

Na een paar weken mochten de meisjes naar huis. Dit is wat hun blije moeder zegt:

's Morgens wakker worden en die lach op hun gezichtjes zien, horen hoe ze proberen te praten met mij en elkaar – de vreugde is echt overweldigend. De baby's waren de grootste verrassing in mijn leven en ik kan me niet indenken hoe het zou zijn om zonder hen te leven.

Screen Shot 2015-11-20 at 11.15.40
Zo zie je maar, het kan echt raar lopen in het leven. Ten eerste had Kimberley nooit verwacht dat ze zwanger zou worden, toen kreeg ze te horen dat ze in verwachting was van een drieling, en uiteindelijk werd ze zelfs moeder van vier kindjes! Kimberley beschouwt het simpelweg als iets wat voor haar bedoeld is.
Screen Shot 2015-11-20 at 11.00.19
Kijk toch eens hoe lief! Vierdubbel babygeluk, en dat op 42-jarige leeftijd!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten