Dag na Sabia's miskraam blijven alle details nog vaag...

Geen categoriedec 16 2015, 9:00
Het is inmiddels alweer bijna 24 uur geleden dat Nederland kennis nam van de miskraam van Sabia Engizek. Toch blijf het één en ander behoorlijk onduidelijk.
Gistermiddag kwam het vreselijke nieuws binnen: Sabia Engizek heeft na zes maanden zwangerschap haar baby verloren. Afgelopen zondag zou het kind dood zijn geboren, was de verklaring van het modellenbureau waar de voormalige voetbalvrouw werkzaam is.
Alhoewel er veel steun en medeleven was met Sabia na deze afschuwelijke onthulling, was er toch ook een hoop scepsis. In de eerste plaats bij haar voormalige schoonfamilie. Bij de Van der Vaarts heeft men altijd zeer de wenkbrauwen moeten fronsen van het idee dat Sabia zwanger zou zijn:

De schoonfamilie van Sabia Bouhlarouz zal allerminst verbaasd zijn dat het model haar kindje is verloren. Vanaf het begin heeft de schoonfamilie twijfels gehad bij de zwangerschap.

Bij monde van Rafaels oma heeft de schoonfamilie die diepe twijfels dan ook meermaals bekendgemaakt. Medisch bewijs voor Sabia's bewering dat ze in verwachting was hebben Rafaels familieleden nooit gezien, dus ze hebben altijd een slag om de arm gehouden. Ook na het nieuwsbericht van gisteren blijft er argwaan. Het was namelijk bijzonder summier:

Details over de 'stilgeboorte' kwamen er gisteren niet, ook niet of er al eerder problemen waren en of Sabia in een ziekenhuis was toen het noodlot opnieuw toesloeg.

En zo komt er dus een einde aan Sabia's mysterieuze zwangerschap. Of ze alles nu heeft verzonnen of niet, Sabia en Rafael krijgen nu definitief geen kindje.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten