Kim Kardashian en Kanye West hebben de naam van hun zoon bekendgemaakt. En het is...

Geen categoriedec 08 2015, 9:00
Twee dagen na de geboorte van hun tweede kind hebben Kim Kardashian en Kanye West de naam van hun zoontje dan eindelijk bekend gemaakt.
Zijn naam? Saint. Oftewel: Heilige.
Kim maakte de naam bekend op Twitter:
https://twitter.com/KimKardashian/status/673958513165533185
In aanloop naar de geboorte van Saint hield iedereen zich bezig met de vraag hoe Kimye (zo worden Kim en Kanye genoemd in de Amerikaanse media) hun zoon zouden noemen. Hun eerste kind, een dochter, heet North. Aangezien haar achternaam West is krijg je dan North West. Dat is duidelijk gericht op geografie, maar ook is North een naam van kracht en macht.
Daarom dachten veel mensen dan ook dat ze eenzelfde trucje zouden uithalen met de naam van hun zoon. Dat gerucht werd gevoed door Kim zelf, die eerder dit jaar aan Ellen Degeneres vertelde dat ze de naam Easton erg mooi vond. Dan krijg je dus: Easton West.
Screen Shot 2015-12-08 at 10.10.02
Kim zei toen ook dat haar man Easton minder mooi vond. Blijkbaar hebben ze daarom uiteindelijk toch maar een compromis gesloten: Saint.
Of, en dat is ook zeer wel mogelijk: misschien opperde Kim wat namen om zo het gesprek van de dag te worden. Deze dame is immers bijzonder slim en weet hoe je de media moet bespelen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten