Ajax en Feyenoord gaan onderuit, PSV nieuwe koploper

Geen categoriejan 31 2016, 20:00
In één weekend is de Eredivisie behoorlijk op zijn kop gezet.
De koploper, Ajax, speelde vandaag namelijk gelijk tegen Roda JC, 2-2. Omdat PSV dit weekend wel won staan de Eindhovenaren nu bovenaan.
Ondertussen blijft het slecht gaan met Feyenoord. De Rotterdammers dachten een maand of twee geleden nog dat ze wellicht mee konden strijden om de titel, maar weten nu beter. Zij verloren voor de vijfde keer op rij. Dit keer was ADO Den Haag sterker.
https://twitter.com/PSV/status/693795708739149832
Hoewel ik een Ajax-supporter ben kan ik niet anders dan toegeven dat dit eigenlijk volstrekt logisch is. PSV heeft namelijk gewoon de beste selectie van Nederland. Ajax heeft zonder meer de beste trainer, maar daar red je het niet altijd mee, zeker niet als andere clubs meer geluk hebben bij het aantrekken van nieuwe spelers.
Want dat is het grootste verschil tussen PSV en de rest. Als de Eindhovenaren een speler kopen is die bijna altijd daadwerkelijk een versterking. Bij Ajax en Feyenoord is dat helaas lang niet altijd het geval. Sterker nog, met name de Amsterdammers begaan de ene miskoop na de andere. Bij PSV is dat anders. Daar halen ze alleen mensen die het team echt beter maken, en als ze dan een beetje meer kwijt zijn aan loon- of transferkosten, so be it.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten