Alle mannen in het leven van Sabia hebben haar verlaten. Of toch...?

Geen categoriejan 06 2016, 16:00
Zo gewild als Sabia Engizek ooit was, zo gemeden als de pest wordt ze n: geen man wil meer iets te maken hebben met de voormalige voetbalvrouw. Toch is er nog altijd één kerel die voor Sabia door het vuur zou gaan...
Een aantal jaar geleden leek Sabia het nog dik voor elkaar te hebben. Getrouwd met topvoetballer Khalid Boulahrouz, twee wolkjes van kinderen op de wereld gezet en ook lag een lonkende modellencarrière in het verschiet. De toekomst beloofde gouden bergen!
Een paar jaar later is ze echter alleen een scheiding, een op de klippen gelopen relatie, twee miskramen en flinke krassen op haar ziel 'rijker'. Heel Nederland en Duitsland weten nu wie ze is, maar wantrouwen haar ook. Na Boulahrouz, Rafael van der Vaart én haar eigen vader lijken echt alle mannen weggevlucht te zijn uit haar leven. Het maandenlange gespeculeer over Sabia's al dan niet verzonnen zwangerschap heeft haar reputatie geen goed gedaan.
tedlinowToch is er nog één man die achter Sabia blijft staan: haar manager Ted Linow. Die vindt het belachelijk wat Sabia momenteel allemaal te verwerken krijgt:

"Ze heeft al een eeuwigheid geen contact meer met haar vader. Ik heb alles vanaf de eerste seconde meegemaakt. Sabia heeft haar kind verloren. Dat is onbevattelijk tragisch. Het is tijd voor menselijkheid in plaats van haar zo lastig te vallen", zegt Linow (67) in de Hamburger Morgenpost.

Ted is niet alleen Sabia's manager, maar ook de eigenaar van Mega Model Agency, waar de Nederlands-Turkse vrouw onder contract staat. Ook hebben Ted en Sabia een jarenlange vriendschap, waarin zij elkaar flink wat zaken hebben toevertrouwd.
Er wordt nu zelfs gefluisterd dat Sabia en Ted méér zijn dan alleen vrienden of zakenpartners. Het zou wat zijn, de 67-jarige modellenmanager die de 30 jaar jongere Sabia troost biedt...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten