Dit panda-dagverblijf is misschien wel het liefste wat je vandaag gaat zien

Geen categoriejan 31 2016, 11:00
Zet de 'aaaaaaaahs' en 'ooooooohs' maar alvast klaar, want deze baby-panda's zijn alles wat je nodig hebt om je dag te vullen met een overdosis schattigheid!
Wie dacht dat alleen kittens en puppy's schattige babydieren waren, komt bedrogen uit. Want hier zijn vijftien piepjonge pandaberen, klaar om je hart te veroveren:
3119
Panda's zijn namelijk nog altijd een soort die met uitsterven bedreigd worden, vandaar dat ook de Chengdu Research Base in China zich ontfermt over jonge dieren die in de natuur worden gevonden, maar om de één of andere reden verstoten zijn geraakt van hun moeder.. of hun moeder heeft het loodje gelegd.
Hier geven ze allemaal trots acte de presence op een open dag:
2159
Nou ja, allemaal... deze was nog iets te jong voor het grote podium:
579
Gelukkig is geen panda te klein om te knuffelen met een andere panda, zeker als dat onder begeleiding gebeurt:
495
Al met al gaat het de wereldwijde pandapopulatie steeds beter, zeker óók dankzij de inspanningen van de Chengdu Research Base. In jaren '70 waren er namelijk nog maar zo'n 1000 panda's, maar hun aantal is inmiddels gestegen naar bijna 2000. In 2015 werden er zelfs meer panda's geboren dan ooit tevoren.
764
Prachtig, toch? Hopelijk kunnen deze dieren binnenkort weer met tienduizenden gelijk door de Chinese bossen struinen. Maar totdat het zover is, teken ik ook wel voor dit soort panda-dagverblijven met tientallen ultra-schattige babypanda's!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten