Geert Wilders steunt petitie: Jitse Akse is een held, géén crimineel

Geen categoriejan 17 2016, 19:00
De PVV-leider maakt zich publiekelijk hard voor Jitse Akse, de oud-militair die belachelijk genoeg is opgepakt omdat hij het op zich nam om ISIS te bestrijden in Syrië.
Vandaag werd bekend dat ISIS voor de zoveelste keer tientallen onschuldige mensen heeft vermoord. Dat gebeurde in Syrië, het land waar Akse het opnam tegen de terroristische organisatie. Het nieuws bewijst eens te meer dat Jitse een held is, geen crimineel.
PVV-leider Geert Wilders is het daar helemaal mee eens. Zie hier wat hij onlangs tweette:
De petitie heet "Steun Jitse Akse." De mensen achter de petitie schrijven:

Jitse Akse is aangehouden en wordt mogelijk door justitie vervolgd. Dit omdat hij de strijd is aangegaan met globale vijand van de mensheid nummer 1: 'de laffe strijders van IS'. In zijn strijd zijn er een aantal IS strijders gesneuveld. Een aantal vijanden dus, premier Rutte zei het zelf, we zijn in oorlog!

Teken deze petitie als je steun wilt betuigen aan Jitse Akse en u niet vind [dat] Jitse gestraft zou moeten worden.

Op het moment van schrijven was de petitie al door meer dan 40.000 mensen getekend. Dat is voor Nederlandse begrippen bijna ongelooflijk: het gebeurt bijna nooit dat zoveel handtekeningen in zo'n korte tijd worden opgehaald.
Het bewijst dat Nederlanders zich ongelooflijk druk maken om deze zaak tegen Akse en hem massaal steunen. En terecht, natuurlijk. Deze man is een held, geen crimineel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten