Geweldig: ISIS-strijders stoppen een auto met vrouwen, maar hadden dít niet verwacht!

Geen categoriejan 27 2016, 17:00
Deze ISIS-strijders kregen de verrassing van hun leven bij deze controle.
Volgens Britse media hebben Britse commando's onlangs een ongelooflijke actie uitgevoerd in Syrië, en wel nabij Raqqa, het machtsbolwerk van de haatbaarden. Het leek een normale dag in het kalifaat, zo normaal als daar maar kan in ieder geval. Een Toyotabusje, het favoriete voertuig van menig jihadist, stopte in een dorp in de nabijheid van Raqqa. Een groep van acht vrouwen, uiteraard geheel volgens de ISIS-ideologie van onderdrukking gekleed in boerka's, stapte uit. Maar dit waren geen normale vrouwen: het waren zelfs niet eens vrouwen.
Onder de zwarte kleden zaten namelijk niemand minder dan acht helden: commando's van de SAS, de elite-eenheid van de Britse luchtmacht. Zij waagden zich diep in vijandelijk territorium met een levensgevaarlijke missie: het opsporen van een belangrijke ISIS-leider. Dit deden ze door zich te verkleden als vrouwen van deze leider. Laten we wel wezen: hij zal het verschil toch niet hebben gezien. Maar het verschil gevoeld, dat heeft hij zeker wel. Want toen de soldaten met gevaar voor eigen leven hadden geconstateerd in welk gebouw de extremistenleider zich bevond, was het snel met hem gedaan. De 'vrouwen' gaven de positie door, waarna een Amerikaanse drone binnen enkele momenten het gebouw - en haar bewoners - met de grond gelijk maakte.
Het gehele stadje werd hierdoor opgeschud, en zelfs de jihadisten snapten wel dat iemand de locatie van de leider moest hebben doorgegeven: er was dus een spion in de buurt. Iedereen in het gebied moest gecontroleerd worden, om zo de dader te vinden. De commando's hadden ondertussen weer hun busje bereikt, maar werden bij een controlepost aangehouden door een stel strijders. Zij zouden de waarheid wel ontdekken, dus besloten de Britten om deze maar meteen te tonen. Ze deden hun boerka's af, en toonden wat er écht onder de zwarte lappen zat: geladen machinegeweren. De extremisten kregen de schrik van hun leven, en tevens de laatste: dag jihadisten!
Na deze confrontatie maakten de vrouwen die toch geen vrouwen bleken dat ze wegkwamen, want hun acties van de dag zouden hen waarschijnlijk niet in dank afgenomen worden. Gelukkig konden ze snel in veiligheid gebracht worden. Maar ze hebben vooral onze wereld weer net iets veiliger gemaakt. Een wereld die wat jihad-gekken kwijt, en acht helden rijker is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten