Kanye West en Kim Kardashian hebben alwéér ruzie. Ditmaal over een derde kind...

Geen categoriejan 19 2016, 17:00
Verliefde tortelduifjes zijn Kim en Kanye allang niet meer.
Voor het oog van de camera gedragen ze zich als een hecht stel, maar achter de camera's gaat het er niet altijd even vriendelijk aan toe. De vraag hoe het nu verder moet met Kanye West en Kim Kardashian is er eentje die intimi vooralsnog niet kunnen oplossen, en ook het showbizz-echtpaar zelf heeft er moeite mee. De twee hebben namelijk slaande ruzie, over een behoorlijk intiem punt:

Kim Kardashian en Kanye West hebben de laatste tijd knallende ruzie. De rapper wil graag een derde kindje, terwijl Kim Kardashian er niet aan moet denken om ooit weer zwanger te raken.

Volgens RadarOnline wil de Keeping Up The Kardashian-ster geen kinderen meer vanwege de vele kilo’s die ze tijdens beide zwangerschappen aankwam. Kim kwam tijdens haar zwangerschap van Saint West maar liefst 23 kilo aan en klaagde op social media meerdere malen dat ze walgde van haar lichaam.

Kim zegt zich tijdens haar twee zwangerschappen te hebben gevoeld als een walvis; ze wil er nooit meer zo uitzien. Maar Kanye smeekt Kim om er nog eens over na te denken, want de grote droom van de rapper is het altijd geweest om een groot gezin te hebben. Kim lijkt echter ongevoelig voor zijn smeekbede, en dat levert een hoop geschreeuw en slaande deuren op.
Het is niet voor het eerst dat het flink knettert tussen Kim en Kanye, want eerder hadden de twee al flinke mot over de haardracht van dochtertje North. De twee zouden ook geen bed meer delen, terwijl het Kim ook totaal niet zint dat Kanye zo enorm close is met zijn ex-vriendinnen.
Hoe lang gaat het nog goed? Vrienden en bekenden van het stel houden hun hart in ieder geval vast..
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten