Foto van moeder met dochters zet wereld op zijn kop: wie is de moeder?

Geen categoriefeb 06 2016, 20:00
Kijk goed naar de foto. Het lijkt om een drieling te gaan he? Maar dat klopt niet: twee van de meisjes zijn een tweeling, één van de drie vrouwen op de foto is hun moeder.
De foto hierboven is onlangs viraal gegaan op Twitter, Instagram en Facebook. De reden? Hoewel het erop lijkt dat de drie jongedames op de foto zusjes zijn blijkt dat niet zo te zijn: één van hen is de moeder van de andere twee.
Toen één van de dochters de foto online zette vroegen andere gebruikers van sociale media zich onmiddellijk af wie de moeder nou eigenlijk was. Sterker nog, ze creëerden meteen een hashtag die viraal ging: #whosthemom. Het gevolg: duizenden mensen verbaasden zich over de foto en vroegen zich geschokt af wie de moeder nu eigenlijk is, en wie de dochters.
Omdat de foto zo populair werd besloot één van de dochters een Instagram-account aan te maken om meer foto's van de 'drieling' te delen: @momtwinandme. Hoewel ze slechts vijf foto's heeft geplaatst heeft ze al meer dan 30.000 volgers, en daar komen er met het uur meer bij.
En dat is niet zo gek. Kijk maar eens naar deze foto:
Screen Shot 2016-02-06 at 17.46.46
Drie keer hoera voor degene die ziet wie de moeder is en wie de dochter. Ik zie het echt niet. Als ik moest gokken zou ik zeggen links, maar ik kan het ook helemaal verkeerd hebben.
Dus: Zeg het maar. Wie is de moeder, en wie zijn de dochters? Veel succes ermee: ik heb de foto 15 minuten bestudeerd en kan het nog steeds niet zeggen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten