Heeft Jan Slagter (61) nu wel of geen relatie met 30-jarige dochter van Jan Marijnissen?

Geen categoriefeb 12 2016, 12:00
2,7 miljoen Nederlanders keken toe hoe Rutte een grap maakte over de liefdesperikelen van Jan Slagter, maar volgens de oude snoeper is er niets van waar.
Heeft Jan Slagter een relatie met de veel jongere dochter van Jan Marijnissen, of is hier niets van waar? Premier Rutte maakte bij het Correspondents' Dinner een veelbesproken grap over de vermeende verhouding van de twee, waar Jan Slagter als enige aanwezige in het publiek níét om kon lachen.
Maar volgens de geile grijsaard was de grap niet alleen ongepast, hij was ook nog eens gebaseerd op foute informatie. De bejaarde omroepbaas beweert namelijk dat hij slechts goede vrienden is met Lilian Marijnissen, en dat er van een liefdesrelatie geen sprake is. Hoe geloofwaardig deze bewering is, is de vraag. Slagter heeft zijn huwelijk na 25 jaar op de klippen laten lopen, en dat doet iemand meestal niet zomaar. Waarschijnlijk was de oude bok wel degelijk op zoek naar een jong blaadje.
Overigens heeft Rutte zijn excuses aangeboden voor de grap na Slagters geklaag. Jammer: het was de leukste grap van de avond, en een premier zou niet moeten toegeven aan het gezeur van een enkeling. Al helemaal niet als die enkeling zojuist zijn vrouw na 25 jaar aan de kant heeft gezet...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten