ISIS-strijders onthoofden tiener in het openbaar vanwege zijn muzieksmaak

Bulldozer-beheading-ISIS1-1-620x359
Foto: ARA News

Telkens weer hetzelfde liedje met ISIS. Een 15-jarige jongen werd onthoofd in Irak. Zijn ‘misdaad’? Een ‘ongepaste’ muzieksmaak.

Een nieuw dieptepunt voor ISIS. Deze week onthoofdde de sharia-slagersbende een tiener, puur en alleen omdat zijn muziekstijl hen niet aanstond. De 15-jarige jongen gaf namelijk de voorkeur aan Westerse popmuziek in plaats van Arabisch gejengel. Toen dat de ISIS-barbaren in Mosoel, Irak, ter ore kwam, besloten ze om hem een toontje lager te laten zingen.

Volgens de sharia-leer van ISIS is het verboden om te luisteren naar muziek. Alleen de zogeheten ‘Nasheed’-stijl is toegestaan – hierbij zijn alleen mannenstemmen te horen, en instrumenten worden niet gebruikt. De 15-jarige Ayham Hussein had niet zoveel met die religieuze gezangen, en zat rustig Westerse popmuziek te luisteren in de groentewinkel van zijn vader… Helaas viel zijn muziekkeuze nogal uit de toon, en werd hij opgepakt door de shariapolitie van ISIS.

De tiener werd voorgeleid voor de ISIS-rechtbank, die hem veroordeelde tot de doodstraf door middel van onthoofding. Die wrede straf werd terstond uitgevoerd, aldus het Nineveh Media Center:

“ISIS-jihadisten onthoofdden de jongen in het openbaar”

De executie van de tiener was geen muziek in de oren van lokale bevolking van Mosoel. Veel van hen zijn helemaal klaar met het wrede bewind van ISIS – zeker omdat Ayham geen officiële wet had overtreden. Er was nooit een concrete regel ingesteld die het luisteren van popmuziek verbood, maar toch werd de “misdaad” direct keihard afgestraft. Steeds meer Irakezen vinden inmiddels dat ISIS wel érg veel noten op zijn zang heeft.

Toch zit het er niet in dat ISIS snel met stille trom zal vertrekken – zolang het Westen niet met veel meer bombardementen en boots on the ground keihard ingrijpt, zal het Kalifaat de boventoon blijven voeren in grote delen van Syrië en Irak.

Wil jij graag naar de pijpen van ISIS dansen? Luister dan alleen naar Nasheed, zoals het ‘volkslied’ van ISIS:

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

14 reacties

 1.   

  ISIS is één van de kwalijke uitwassen van de (kwalijke) islam!

  De uitwassen van de islam zijn het meest effectief en efficient te bestrijden door de islam zelf te bestrijden. Dan doen we dat toch, zou je denken? Maar neen, mede in opdracht van het EU-dictatoriaat wordt hier in NL en elders in (nog!) niet islamitische gebieden de islam consequent gepamperd. Als je me niet gelooft, moet je straks de reacties van Beuk, Krijgs, Wout en consorten maar eens kritisch lezen

  1.   

   Maar de vraag is nu ,zijn Beukman , Krijsman en Wouters muziek liefhebbers.

 2.   

  En die idiote Merkel wil het bombarderen op de IS staken.

 3.   

  En wij hebben de belofte van IS dat zij zich hier ook ruimschoots bevinden, met medewerking van de EU, want controle is er nauwelijks en veel ‘vluchtelingen’ verdwijnen spoorloos. [Waarheen?]

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25224317/__Donateurs_spekken_asiellobby__.html

  Hulp miljoenen naar pr-goeroes
  Donateurs spekken asiellobby
  Jorn Jonker Den Haag –

  Het geld dat donateurs aan vluchtelingenorganisaties geven, gaat voor een belangrijk deel naar lobbyisten.

  Er worden miljoenen gespendeerd aan de Haagse lobby voor een ruimhartiger asielbeleid, blijkt uit een onderzoek van De Telegraaf.

  Mocht u geld geven aan ‘zielige vluchtelingen’ dan kunt u er dus van uitgaan dat dit grotendeels wordt besteed aan ‘een ruimhartiger asielbeleid’ dus ook aan meer IS in de EU.

  ‘t Is maar dat u het weet.

 4.   

  -Die lui zijn gek, lees je eerst dat het tweeten van een verjaardagsfoto van een kind wel eens gevolgen voor je carrière kan hebben, wordt dit overtroffen door een jongen welke het luisteren naar muziek met de dood moet bekopen.

 5.   

  Door de waanzinnige geworden Merkel ( er is iets in haar hoofd misgegaan een tijdje geleden) met haar krankzinnige uitspraken en het open zetten van de grenzen van Dyuitsland ( alsof het land het haar eigendom is) en de daarop volgende vreselijke instroom van van alles en nog wat, van vlichteling tot gelukzoekers en IS criminelen maar vooral van heel veel Moslims, die alleen maar eisen, zijn er een heleboel Europeanen wakker geworden.
  De sluipende islamisering werd opeens heel duidelijk. Nu er steeds meer Europanen wakker worden en zich gaan verzetten tegen deze vreselijke overloop van moslims zal hopelijk in de toekomst blijken, dat Merkel haar waanzin de ommekeer bewerkstelligde en de bevolking van Europa in verzet ging.
  Ten kostte van wat allemaal ( burgeroorlog?) kunnen we nog niet overzien maar feit is dat Merkel de aanleiding van de verandering zal blijken te zijn, deze bewustwording zal ook niet meer te stoppen zijn, wat politiek en media ook zullen blijven liegen en propaganderen.

 6.   

  Het tuig dat normaal onmiddellijk reageert bij berichten zoals bovenstaand, reageert niet.
  Dat roept vraagtekens op…..

  1.   

   Beukman, Krijgsman en Wouterse c.s. zitten zich natuurlijk in een stil hoekje te schamen voor hun fanatieke islam-verdediging/promotie op DDS. Tenminste dat zou een normaal mens toch zeker doen na enig nadenken hierover!

   Of reageren ze niet op dit topic omdat ze het een erg “vervelend” berichtje vinden, en proberen ze te compenseren door bij andere topics van vandaag extra pro-islam bezig te zijn ?

   1.   

    Waarom zou ik me moeten schamen voor de barbarij van deze krankzinnigen? Denkt zomaar dat ik het met deze idioten eens ben?

    Malle jongen toch!

   2.   

    @nogmaals
    Het geeft meer te denken dat jij de aandacht van het topic probeert te leggen naar enkele van de hier meest gewaardeerde reageerders. Wat heb jij te verbergen, nogmaals?

 7.   

  Ontzettend jammer dat die, door mij bijzonder gewaardeerde, Britse scherpschutter van de SAS niet in de buurt was om die beul zijn kop eraf te knallen.

 8.   

  Op DDS bestaat een opmerkelijk voorliefde voor onthoofdingsscenes.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!